Dzūkų žinios

KETVIRTADIENIO AIDAS

Dalintis:

Aidas Kelionis

Teko girdėti, kad moterys ir vyrai yra ne skirtingos lytys, o skirtingos rūšys. Šis teiginys yra tikrai logiškas žinant, kad vyrai išsivystė iš beždžionės, o moteris sukūrė Dievas. Kai vyrai myli moteris, tuomet viskas yra aišku, nes jos yra dailioji rūšis ir apskritai žymiai tobulesnis sutvėrimas nei vyrai. Bet kaip galima mylėti vyrą? Juk jis smirda neplautomis kojinėmis, alumi ar dar kuo nors stipresniu, badosi neskusta kelių dienų barzda, o išgėręs triukšmauja ir smurtauja artimoje aplinkoje. Juk vyrai galėtų būti kultūringi ir jautrūs bent savo moters atžvilgiu ir smurtauti ne artimoje, o tolimoje aplinkoje, o namuose elgtis kultūringai ir švelniai. Bet kur tau… Visur jaučiama laukinė vyro prigimtis, ir nieko čia nebepakeisi.
Moterys, matydamos, kokie silpni ir primityvūs padarai yra vyrai, myli juos vien iš gailesčio. Vyrai gi negali atsispirti dailiosios rūšies žavesiui. Moteriai net nereikia daug pastangų suvilioti vyrą. Tik krypt, vypt, ir vyras jau kaip asilas suvystytas. Prieš kelerius metus pasaulyje kilo didelis pasipiktinimas žymiais vyrais, kurie priekabiavo prie moterų. Ko gero, šiuo atveju buvo gerokai perlenkta lazda. Juk vyro siekis užkariauti moterį yra senas kaip pasaulis reiškinys. Jeigu vyras nesiekia jam simpatiškos moters dėmesio ir kai ko daugiau, jis yra nesveikas. JAV nuskambėjo skandalai, kurių metu aktorės pasakojo apie garsių prodiuserių ar kitų kino pasaulio vyrų priekabiavimą. Pasirodo, net elementarus žiūrėjimas į moterį yra priekabiavimas! Tuomet į kalėjimą reikėtų uždaryti beveik visus vyrus. Jeigu žiemą vyrams apžiūrėti moteris trukdo rūbai, tai pavasarį ir vasarą šilti orai suteikia jiems galimybę pradėti techninę apžiūrą, nes į gatves išeina kukliau apsirengusios moterys. Bent jau su trumpais sijonais.
Apskritai daugelį metų tvyrantys vyrų ir moterų santykiai yra pasaulio varomoji jėga ir vien tik dėl to dar neišnyko žmonija. Jeigu visame pasaulyje įsivyrautų tokie standartai, apie kuriuos praėjusiais metais kalbėjo Holivudo moterys, žmonijai imtų grėsti išnykimas. Laimei, sveiką moterų protą ir požiūrį apgynė legendinė prancūzų aktorė K. Denev. Ji teigė, kad vyrai turi teisę kabinti moteris. Nieko naujo ji čia nepasakė. Juk tam ir buvo sukurti vyrai ir moterys, kad gyventų kartu ir daugintųsi. Tad nereikia pasisakyti prieš jų natūralią prigimtį.
Deja, neretai atsiranda tokių moterų, kurios natūralų vyrų dėmesį jų atžvilgiu laiko priekabiavimu ir už tai net iškelia bylas teisme. Tad tokiu atveju belieka kraipyti galvą, stebėtis ir galvoti, kad su tokiomis moterimis yra kažkas netvarkoje. Ar būtų be artimų moterų ir vyrų santykių ir rodomo dėmesio vienų kitiems šiuo metu pasaulyje septyni milijardai žmonių? Klausimas, be jokios abejonės, retorinis.•

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: