Dzūkų žinios

Krepšinio stovykla Punskas 2020

Dalintis:

2020 m. liepos 31 – rugpjūčio 9 d. Punsko Dariaus ir Girėno pagrindinėje mokykloje vyko „Krepšinio stovykla Punskas 2020“. Stovykloje dalyvavo vaikai, lankantys Punsko Dariaus ir Girėno pagrindinę mokyklą ir Lazdijų rajono savivaldybės neformalaus vaikų švietimo programos Krepšinio kelias auklėtiniai.
Stovykloje įgytos žinios leido patobulinti tiek individualius, tiek komandinius stovyklos dalyvių įgūdžius. Be to, buvo ugdoma jų motyvacija ir dėmesio koncentracija. Įvertinus kiekvieno stovyklos dalyvio meistriškumą ir fizines savybes, jiems buvo suteiktos asmeninės rekomendacijos. Be įdomių krepšinio treniruočių, stovyklos dalyviai turėjo galimybę turiningai praleisti laisvalaikį pliažo tinklinio ir futbolo aikštelėse, Burbiškių lynų parke, Punsko ežero pakrantėje.
Projektas taip pat leido užmegzti glaudesnius santykius tarp Lenkijos ir Lietuvos mokyklų, dalintis gerąja patirtimi, kaip sėkmingai ugdyti mokyklinio amžiaus vaikų krepšinio įgūdžius. Kartu projektas sukūrė pagrindus tolesnių bendrų fizinio aktyvumo ir sporto veiklų plėtojimui ateityje.

Projektą dalinai finansavo Lietuvos Respublikos švietimo, mokslo ir sporto ministerija.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: