Dzūkų žinios

Pirkiniai mėgstantiems keliauti ir aktyvų turizmą

Dalintis:

Lietuvoje yra tūkstančiai žmonių, kurie mėgsta aktyvų laisvalaikį. Pradedant sportu, baigiant vaikščiojimu po kalnus, slidinėjimu ar kitomis pramogomis, leisti laisvą laiką gryname ore tikrai gali būti smagiau nei dėbsoti į kompiuterio ar televizoriaus ekraną. Tačiau net ir margame pasaulyje kartais galima atsidurti idėjiniame akligatvyje ir pasimesti tarp daugybės galimybių. Tada atrodo, kad nėra nieko naujo, ką būtų galima išbandyti. Mes pasiruošę įrodyti jums priešingai ir pristatysime daiktus, kuriuos vertėtų įsigyti, jeigu mėgstate aktyvų turizmą!

Žingsniamatis/išmanioji apyrankė/išmanusis laikrodis

Jeigu dar nesekate savo aktyvumo statistikos – daug ką prarandate. Tai ne tik bus įdomi statistika, rodanti faktus apie jūsų laisvalaikį, bet ir savotiškas azartas patikrinti ar šiandien galėsite įveikti didesnį atstumą nei vakar ar kurią nors kitą dieną. Išmaniosios apyrankės turi ir papildomų funkcijų, tokių kaip informacijos perdavimas iš telefono, pulso matavimas, o taip pat rodys ir laiką.

Išmanusis laikrodis turi visas aukščiau išvardintas funkcijas ir dar daugiau. Jame galima matyti įvairius duomenis iš telefono, stebėti nuotraukas, o su kelioniniais išmaniais laikrodžiais – net naudotis navigacija. Tikriausiai aktyviai laisvalaikį leidžiančiam žmogui vertėtų ieškoti vandeniui atsparaus įrenginio.

Elektrinis dviratis

Elektriniai dviračiai yra viena iš tų naujovių, kurios turizmo pasaulį užklupo it viesulas. Su elektriniu dviračiu atsirado galimybė gerokai sumažinti savo vargą įveikinėjant sudėtingus maršrutus ir dar daugiau pamatyti. Įsivaizduokite – į sudėtingą serpantiną ar stačią įkalnę minate ne jūs, o esate vežami elektrinio motoriuko pagalba. Tiesa, keliavimo malonumo tai neatima, nes baterija nėra amžina – ją reikia įkrauti minant. Elektrinis dviratis yra sunkesnis, brangesnis už įprastą, tačiau jo nauda ir efektyvumas – nenuginčijami. Jeigu su įprastu dviračiu per dieną (įskaitant sustojimus fotografijoms, pavalgymui ir panašiai) galima įveikti 60-70km, tai su elektriniu tikrai pavyks įveikti ir 100km. Geriausia yra tai, kad pavargsite gerokai mažiau, o pamatysite – daugiau.

Vandens motociklas arba motorinė valtis

Suprantame, kad tai yra kiek brangesnis pirkinys, bet, jeigu jūsų žodyne terminas „poilsis“ neatsiejamas nuo vandens, toks pirkinys bus savaime suprantamas. Vandens motociklai bei valtys nekainuoja kosminių pinigų, bet nėra pigūs. Pasirinkome du, kraštutinai skirtingus vandens transporto variantus ne veltui. Vandens motociklą verta pirkti tada, jeigu norite keliauti prie didelio vandens telkinio arba upės. Jis yra adrenalino fanatikų draugas.

Valtis – universalesnė ir ramesnė vandens transporto priemonė. Su valtimi dažnai gali plaukti ir daugiau nei du žmonės, ji yra orientuota ne į greitį, o į efektyvumą ir praktiškumą. Valtyje galima gabenti savo daiktus, išplaukti į ežero vidurį ir pameškerioti ar nuplaukti pas svetingus žmones kitame telkinio krante. Tiesa, nepamirškite ypatingai saugoti savo valties, nes valčių variklių vagysčių, deja, bet vis dar pasitaiko.

Nešiojamas internetas

Keliautojams pravers ne tik elektrinis dviratis, kokia nors palapinė ar valtis. Keliautojai ir aktyvų laisvalaikį mėgstantys žmonės nusipelno ir gero ryšio. Kadangi gamtoje dažnai turime susidurti su silpnu ryšiu arba ne ryšio zonomis, nešiojamo interneto modemas turėtų gelbėti įvairiose situacijose. Su juo bus patogu iš karto įsikelti tą nuotrauką, atrašyti į žinutes draugams ar šeimos nariams, pasižiūrėti orų prognozę, paskaityti naujienas ar net pažiūrėti filmą palapinėje prieš miegą. Tokiu būdu galite atitrūkti nuo streso, bet nenutrūkti nuo civilizacijos.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: