Dzūkų žinios

Apatinių drabužių pasirinkimas. Vienas kriterijus labai svarbus: ar žinote koks?

Dalintis:

Jei moterų paklaustume, į ką pirmiausia atsižvelgia rinkdamosi apatinį trikotažą, didelė dalis paminėtų prekės ženklą, spalvą, modelį, papuošimus. O kiek Jūsų renkasi pirmiausia pagal audinį? Tačiau būtent šis kriterijus yra esminis, lemiantis tokias apatinių drabužių savybes kaip komfortas, estetika, lengva priežiūra, patvarumas, dėvėjimosi ypatumai ir pan. Tad kokio audinio apatiniams rūbams verta teikti pirmenybę?

Medvilnė

Pastarajai atitenka vieno iš populiariausių pasirinkimų titulas. Švelnus, minkštas ir odos nedirginantis natūralus medvilnės pluoštas tikrai pelnys simpatijas tų, kurie vertina komfortą. Daug liaupsių medvilnė sulaukia dėl to, kad nedirgina, nealergizuoja odos, todėl puikiai tinka net turintiems itin jautrią, į alergijas linkusią odą. Medvilniniai apatiniai gali būti labai įvairių modelių: nuo paprastų iki elegantiškų, seksualių, nuo minimalistinių iki puoštų nėriniais, raukinukais ar kitomis detalėmis.

Šilkas

Šis audinys – apatinio trikotažo karalius. Prabanga alsuojančius ir subtiliai žvilgančius šilkinius apatinius išskirsite iš didelės gausos. Audinys lengvutis, minkštas ir švelnus, todėl komfortas garantuotas. Bene geriausios šilko savybės yra prisitaikymas prie kūno temperatūros, todėl esant karštam orui tokie apatiniai maloniai vėsins, o kai stokojama šilumos – šildys. Negana to, šilkui būdingas tobulas drėgmės sugeriamumas, todėl su šilkiniais apatiniais neprakaituosite ir visada jausitės patogiai. Tiesa, šilką galime priskirti prie jautresnių audinių kategorijos, todėl tokių apatinių drabužių priežiūra reikalaus kiek atidumo.

Viskozė

Tai dar vienas dažnas pasirinkimas apatiniams drabužiams. Šis audinys yra pusiau natūralus, savybėmis labai artimas medvilnei. Švelnumu gali drąsiai lygintis su aukščiau paminėtais audiniais. Viskozės trūkumas tas, jog ji linkusi išsitampyti, tad plaunant bei džiovinant viskozinius apatinius drabužius reikėtų elgtis itin švelniai.

Bambuko pluoštas

Palyginti naujovė, tačiau sparčiai užkariavusi moterų simpatijas. Iš bambukų gaunamas ekologiškas pluoštas savybėmis pelnytai gali lygiuotis su medvilne. Apatiniai drabužiai iš šio audinio yra minkštutėliai, švelnūs, puikiai sugeria drėgmę, taip pat nesivelia, kas yra didelis privalumas. Negana to, verta paminėti, jog bambuko pluoštas yra lengvutis, plonas, tačiau itin patvarus. Dėl švelnumo odai, puikaus sugeriamumo jis idealiai tinka apatiniams drabužiams.

Poliesteris

Tai populiariausias sintetinis pluoštas, tačiau jei yra kokybiškas, pasižymi labai geromis savybėmis. Poliesteris patrauklus tuo, kad beveik nesiglamžo, jis išsiskiria patvarumu, atsparumu trinčiai, taip pat net po daugelio skalbimų nepraranda savo formų ir savybių. Tiesa, nors šis audinys nesugeria drėgmės, tačiau turi savybę greitai išdžiūti.

Poliamidas

Tai sintetinis pluoštas, pozicionuojamas kaip vienas patvariausių. Iš poliamido (nailono) labai dažnai siuvami seksualūs apatiniai: nuo klasikinių, minimalistinių iki itin atvirų, tinklinių, erotiškų. Poliamidui būdingas labai aukštas atsparumas, tvirtumas, šis audinys nesiglamžo, drauge yra labai elastingas, o tai apatinių kontekste – dideli privalumai.

Žinodami audinių savybes galėsite vertinti savo poreikius, lūkesčius, nustatyti prioritetus ir pasirinkti, kokio audinio apatiniai drabužiai bus Jūsų favoritai. Platus skirtingų audinių apatinio trikotažo pasirinkimas laukia specializuotoje el. parduotuvėje Cupid – https://www.cupid.lt/seksualus-apatiniai.html. Čia rinkitės dailius, seksualius liemenėlių ir kelnaičių komplektus, naktinukus, peniuarus, prisegamas kojines ir kita. Plati spalvų paletė, skirtingi audiniai, galybė modelių atvers vartus į įstabią moteriškų apatinių drabužių oazę.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: