Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų miesto parke atsinaujins riedutininkų rampa. Vietoje senosios, kuri buvo išardyta ir išmesta, bus sumontuota nauja, kuri kainuos įspūdingus pinigus – beveik 60 tūkst. eurų. Mielas jaunime, važinėdami naująja rampa, saugokite ne tik savo kojas ir galvas, bet ir savivaldybės labai prabangų turtą.
• Žmonėms jau atsibodo Vilniaus gatvėje stovintys du juoda plėvele uždengti kelio ženklai. Galima numanyti, jog ten gali atsirasti vaizdo stebėjimo kamerų akys. Stulpai taip pastatyti stovi jau kokius tris mėnesius, plėvelė vėjo blaškoma į kairę, į dešinę. Tai kada įvyks iškilminga kelio ženklų atidarymo šventė?
• Savaitgalį įvyko Dzūkijos hipodromo renesanso renginys. Šventė tikrai buvo graži, hipodromo VIP‘e praturtinta įspūdinga paroda. Vyko kinkinių varžybos, darbo buvo įdėta nemažai, tik gaila, kad Lazdijų gyventojai nesusidomėjo renginiu, gal trukdė veido kaukės, gal reklamos trūko. O gal, kaip įprasta, dėl visų nesėkmių apkaltinkime neprognozuojamą Lietuvos orą.
• Vienos seniūnijos seniūnė tiek pamėgo važinėtis žirgais, kad visas miestelis kalba apie tai. Ko gero, žirgai ir naujoji valdžia ją užveda – susėdusi į karietą su visa šeima važinėjasi, šoka, dainuoja sąskrydžiuose. Tik ar smagu būti kitos kompanijos dalimi?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: