Dzūkų žinios

Lyg perkūnas iš giedro dangaus: subyrėjo A. Miškinienės santuoka

Dalintis:
Merė Ausma Miškinienė su vyru Tomu sulaužė Dievo akivaizdoje duotą santuokos priesaiką.

Gyvenime atsitinka daug nenumatytų dalykų – prieš metus idealia atrodžiusi merės Ausmos ir jos sutuoktinio Tomo Miškinių šeima šią vasarą subyrėjo į šipulius. Oficialų skyrybų faktą „Dzūkų žinioms“ patvirtino pati A. Miškinienė.
Kai A. Miškinienė dalyvavo rinkimų į Lazdijų rajono mero postą batalijose, Miškinių šeimos idilė buvo vienu iš rinkėjų pritraukimo koziriu mūsų krašto žmonėms. Ideali šeima, kuri Ausmos sėkmės atveju persikels gyventi į Lazdijus – taip buvo skelbiama viešuose A. Miškinienės pasisakymuose. Net duotame interviu rinkiminiam laikraščiui „Už žemę ir žmogų Lazdijų kraštui“ į klausimą, nejaugi ir vyras su dukra planuoja sugrįžti iš Vilniaus į Lazdijų rajoną, merė teigė: „Taip. Žinoma. Šiuo metu ieškome sodybos. Laiku neradus, gyvensime pas mano tėvus Aštriojoje Kirsnoje“.
Šią iliuziją sustiprino ir viešai skelbtas faktas, kad Miškiniai įsigijo sodybą Noragėlių seniūnijoje ir ten visi trys gyvens, o Tomas susiras darbą Lazdijuose arba šalia esančioje savivaldybėje.
Dera pastebėti, jog rinkimų kampanijos metu Tomas visada būdavo šalia savo žmonos ir stengėsi jai padėti.
Vėliau jis taip pat kurį laiką buvo matomas šalia savo sutuoktinės Lazdijų krašto renginiuose, taip pat nuolat komentuodavo ir siųsdavo patiktukus socialiniuose tinkluose pasirodantiems Ausmos postams.
Vasaros pradžioje lazdijiečiai pastebėjo, jog viešuose renginiuose merė pasirodydavo viena arba tik su dukrele.
Taip pat dingo ir Tomo komentarai bei postai merės socialinio tinklo paskyroje.
T. Miškinio tėvus ir šeimą gerai pažįstantys šaltiniai yra teigę, jog Tomas yra Vilniaus vaikas ir jis tikrai į provinciją gyventi nesikels. Tai buvo tik pažadai, kurie subyrėjo kartu su santuoka. Vyras Tomas (dabar jau buvęs vyras) taip niekada ir nesusigundė atvykti į mūsų kraštą. Vilniuje gimęs, Vilniuje užaugęs, Vilniuje bedirbantis, matyt, niekada net negalvojo vykti į Lazdijus. Tai buvo tik tušti pažadai Lazdijų rinkėjams.
Rimtas signalas apie galimą pirmosios rajono šeimos griūtį buvo T. Miškinio viešas komentaras rajono žiniasklaidoje apie svarstymus dėl galimų jo darbų Lazdijuose. Jis tuomet pareiškė, jog jam patinka darbas Vilniuje ir jis neketina pretenduoti į jokias pareigas Lazdijuose.
Redakcijos žiniomis, Miškiniai po 9 metų bendro gyvenimo kartu santuoką nutraukė teisme paskutinį šios vasaros mėnesį. Žinant teismų formalumų terminus, akivaizdu, jog buvusių sutuoktinių sprendimas pasukti skirtingais keliais buvo priimtas kur kas anksčiau.
Paprašyta pakomentuoti galimas skyrybų priežastis, merė šio klausimo nekomentavo ir paprašė gerbti jos privatumą ir atsižvelgti į tai, jog auga mažametė dukra.
Bažnyčioje priimta priesaika pasirodo yra nieko verta, tokius gražius priesaikos žodžius prieš devynerius metus ištarę jaunieji Ausma ir Tomas juos sulaužė. Dėl to rajono gyventojams kyla įtarimų ir nepasitikėjimas, ar nebus sulaužyta tarybos nario ir mero priesaika? Kaip bus su rinkimų pažadais, kuriuos davė rajono žmonėms? Jei nieko verta priesaika Dievo akivaizdoje, tai duotus pažadus rajono žmonėms visai paprasta netesėti.

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

1 komentaras apie “Lyg perkūnas iš giedro dangaus: subyrėjo A. Miškinienės santuoka”

  1. Net gėda skaityti tokį niekingą straipsnį. Linkiu šitam laikraštpalaikiui sužlugti.

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: