Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Viena įstaiga per šį mėnesį neteko net trijų darbuotojų. Žmonės darbą palieka savo noru, viešai neaiškindami priežasčių. Jau ne pirmą kartą postą palieka ypač svarbų darbą atliekantis žmogus – buhalteris, per trumpą laiką tai antras toks nukraujavimas. Kas bus kitas? Ar įstaigoje darbuotojams sudaryta nepakantumo atmosfera, o gal vadovas ieško idealių darbuotojų, įsivaizduodamas, kad pats yra tobulybė?
• Savivaldybės administracijos direktorės sudaryta komisija išnagrinėjo verslininkų prašymus skirti finansinę paramą dėl COVID-19 poveikio jų veiklai. Atsižvelgdama į prašymus ir argumentus, dešimčiai pirmųjų komisija skyrė 1500 eurų paramą, o trims bendruomenėms po 200 eurų komunalinėms išlaidoms padengti. Įdomu, kokias premijas komisijos nariams ir kitiems valdininkams gruodžio pabaigoje skirs direktorė? Jei bus taip, kaip pernai, tai nuskriaustųjų nebus, ypač tarp valdžios padlaižūnų.
• Vilniaus gatvėje stovintys du juoda plėvele apdengti kelio ženklai pamažu atskleidžia ilgai slėptas paslaptis. Dėl to kaltas vėjas, kuris baigia nulupti aplink ženklą apvyniotą plėvelę. Galima numanyti, jog ženkle nupieštas daiktas yra panašus į fotoaparatą. Įdomu, kiek dar teks laukti pranešimo, kad ženklas pradeda galioti ir kokia tikroji to ženklo reikšmė?
• Viešoje erdvėje paskutiniu metu vis dažniau šmėžuoja informacija apie judumą. Neseniai buvo keistai judama M. Gustaičio gatvėje, ten ryškiai pasirodė tokia Birutė. Ji sako, kad dar nori pajudėti ir skvere, paskui gal atjudės judėti prie savivaldybės, o paskui pareikalaus atšaukti transportą iš visų vietų, kur ji juda. Įdomu, kur ji toliau judės, gal atgal į Vokietiją?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: