Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Į Dzūkiją sugrįžta devyniasdešimtųjų blogosios tradicijos. Šią savaitę vidury baltos dienos į nuosavą namą įsibrovę nusikaltėliai padegė namo savininką, o Alytuje, šalia šašlykinės, atvira liepsna degė BMW automobilis. Saugokite save ir būkite budrūs.
• Panaudojus strateginius karinius elementus, Krikštonyse pastatytas vietos bendruomenei nelabai tinkantis ir patinkantis paminklas. Du krikštoniškiai kaip gudrūs lapinai suvienijo jėgas ir praėjusį šeštadienį, spjovę į valdžios ir bendruomenės pasipriešiną, per pusvalandį pastatė paminklą partizanas atminti.
• Pasibaigę rinkimai mūsų Jotvingių apylinkėje buvo sėkmingi „valstiečiams“, nors visoje Lietuvoje triumfavo konservatoriai. Tarp šios apygardos vienmandatininkų, surinkusių daugiausia rinkėjų balsų ir išėjusių į antrąjį rinkimų turą – „valstietis“ Zenonas Streikus (25,18 proc.) ir konservatorius Vilius Semeška (18,77 proc.). Taigi, spalio 25 dieną visų apygardos rinkėjų laukia nelengvas pasirinkimas: Zenonas ar Vilius?
• Lazdijų socialinės paramos centras tapo ne COVID-19 židiniu, kaip dabar įprasta, bet neigiamos atmosferos tarp darbuotojų ir direktorės židiniu. Dviejų buhalterių išėjimas, kitų darbuotojų pasitraukimas savo noru, atleidimai nežada nieko gera. Kalbama apie nuolatinį stresą, o emocinė darbuotojų būklė labai prasta. Kalbama, kad įstaigai vadovauja ne direktorė, o jos sutuoktinis. Tik kas bendra tarp socialinio darbo ir veterinarijos?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: