Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Išeinant iš darbo Socialinių paslaugų centre (SPC), būtinai reikia parašyti spaudoje nuoširdžią padėką direktorei, kol ji dar vis užima vadovo poziciją. Tik nežinia, už ką dėkoti – kad nuoširdžiai leido išeiti iš darbo? O gal taip direktorė suvokia SPC veiklos viešinimą, nes pati pasirengusi padengti tokių padėkų išlaidas.
• Lazdijuose yra Siauroji gatvė. Nors turim mes Lazdijuose ir daugiau – ilgesnių ir platesnių, intensyvesnio eismo gatvių, tačiau būtent Siaurojoje gatvėje savivaldybė ėmė ir patiesė „gulinčius policininkus“ tam, kad saugiau būtų važiuoti, o smarkuoliai dantis ir duslintuvus išsibarškintų. Bet ar tikrai kalnelių reikia Siaurojoje gatvėje, o ne, pavyzdžiui, Sodų, kur eismas intensyvus ir automobiliai dažnai pralekia 80 km/h greičiu? Bet gal mes, dzūkeliai, nieko neišmanom, gal valdžia buvo užsakiusi studiją už kokius 25 tūkst. eurų, kuri ir nurodė, kurioje vietoje „gultis policininkui“.
• Lazdijų vandenų įmonėje pietų metas yra šventas reikalas – darbuotojų tuo metu nevalia trukdyti, nors ir prasidėtų tvanas. Gyventojams paskambinus dėl pavojų keliančių atvirų kanalizacijos šulinių, alkanas balsas pareiškė, kad yra pietų metas, visi užgulę stalus ir niekas negali išvažiuoti uždengti šulinių.
Konservatoriai dalijasi postus ne tik sostinėje, bet ir Lazdijuose. Vietos konservatorių vadukai nusitaikė į vienos Lazdijų savivaldybės įstaigos vadovo postą. Kas galėtų paneigti, kad jauki šiluma iš Lazdijų pasieks ir Šeštokų miestelį, iš kurio ir kilęs pretendentas?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: