Dzūkų žinios

Direktorė savo problemas bando spręsti naudodama psichologinį spaudimą

Dalintis:
VšĮ Lazdijų socialinių paslaugų centro direktorė J. Marcinkienė.

Jau senokai visi Lazdijai kalba apie psichologinio klimato ir vadovavimo problemas Socialinių paslaugų centre. Pagaliau ši problema pasiekė ir rajono merę, kuri pareikalavo įstaigos direktorės Jolantos Marcinkienės pateikti jai atsakymus į skunduose keliamus klausimus.
Direktorė, bandydama išnešti sveiką kailį, nusprendė prisidengti darbuotojais, kad jie gražiai apie ją atsilieptų, o šiuos atsiliepimus pateiktų merei: „pažiūrėkit, pas mus viskas puiku, netikėkite skundikais“.
J. Marcinkienė pateikė darbuotojams septynis klausimus, į kuriuos jie turėjo iki šiandien atsakyti. Klausimai sudėlioti taip, kad jų atsakymai turėtų suformuoti merei gerą vaizdą apie psichologinę ir vadybinę situaciją šioje įstaigoje.
Įdomu tai, jog atsakymai nėra anonimiški, direktorė žinos kiekvieno darbuotojo atsakymus. Todėl kyla natūralus klausimas: ar kas nors išdrįs pateikti atsakymus, kurie nepatiktų įstaigos direktorei? Nebent tas, kas nebenori dirbti Socialinių paslaugų centre. Tai – akivaizdus psichologinis spaudimas darbuotojams, dar kartą įrodantis, jog šioje įstaigoje yra nemažai problemų.

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: