Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Paskutinio tarybos posėdžio metu buvo priimtas sprendimas už 129 tūkstančius eurų aukcione parduoti pastatą, kuriame buvo įsikūrusi Lazdijų pasienio rinktinė. Įdomu tai, kad šiame pastate jau buvo pradėjęs kurtis verslas – investavo į patalpų remontą, patalpų šildymą, buvo atvežtos, bet dar nesumontuotos baldų gamybai skirtos staklės. Valdžia jiems be ceremonijų parodė špygą. Kažin, ar rajono biudžete užteks pinigų apmokėti sužlugdyto verslo patirtus nuostolius?
• Lazdijų savivaldybės FB profilyje pasirodžius pranešimui apie sovietmečiu Lazdijuose važinėjusius ukrainietiškus LAZ ir vengriškus IKARUS autobusus ir pasiūlius pasidalinti prisiminimais, kuriais iš jų buvo šilčiau važiuoti šaltomis žiemos dienomis, pasipylė komentarai, iš kurių susidarė įspūdis, kad anuomet važinėję kledarai nelabai kuo skyrėsi nuo autobusų, šiuo metu važinėjančių Lazdijų rajone. Tik tada Lazu buvo galima pasiekti kiekvieną rajono kaimą. O dabar?
• Vienas tarybos narys nestabdo savo auksinių frazių: paskutiniame posėdyje, kuris vyko nuotoliniu būdu, neapsieita be perliukų. „Tuoj, ku…va, ištrauks kokie gaidžiai…“ Valstietis Benius Rūtelionis nesustabdomas. Su tuo nuotoliniu darbu nelengva ne tik Seime, bet ir Lazdijų parapijoje.
• Vyriausioji tarnybinės etikos komisija jau antrą kartą sugriebė vyriausiąjį rajono Vandenį už čiuprynos. Komisijos tyrimas pradėtas, remiantis „Dzūkų žinių“ publikacija „UAB „Lazdijų vanduo“ įmonės technika – E. Zaburos kieme“. Jei tyrimo rezultatai pasirodytų direktoriaus nenaudai, tai būtų antras kartas, kai šis žmogus pažeidžia įstatymą. Rajono valdžia už tai nepaglostytų.
• Vieno itin svarbaus rajono konservatoriaus žmona savo vyrui geranoriškai patarė nesinervinti ir nebevaikščioti į darbą. „Vis tiek ten nieko nuveikt negali, nes viską valdo moterys. Geriau lik namuose ir gamink šeimai pietus“, – siūlė geroji moteriškė. Dzūkės pastebi, kad toks jis ir lyderis, jei jį valdo bobos…

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: