Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Viena buvusi bibliotekininkė akivaizdžiai pademonstravo, kad skaitydama patį paprasčiausią tekstą susiduria su rimtomis teksto suvokimo problemomis. Horoskopą supranta kaip rimtą dalyką, o perkeltine prasme ir su humoru pateiktus žodžius priima už gryną pinigą. Gal todėl taip nori, kad laikraščiuose būtų spausdinamos pasakos, kurias bibliotekininkei vis dar pavyksta suprasti.
• Lazdijų gyventojams savivaldybės FB paskyroje paskelbus Lazdijų sporto centro ateities projektą, buvo pateiktas tik vienas iš trijų variantų. Jei valdžiai svarbi žmonių nuomonė, galėtų pateikti visus specialistų siūlomus variantus ir sužinoti liaudies nuomonę. O gal nesitikima šį grandiozinį projektą įgyvendinti?
• Atminimo lentos, skirtos 1919–1920 metų Lazdijų valsčiaus Lietuvos Nepriklausomybės kovų savanoriams ir Vyties kryžiaus kavalieriams atminti, veikiant trims savivaldybės komisijos nariams išvien, buvo iškeldintos į niekam nežinomą aikštelę, kuri miesto žemėlapyje neturi net pavadinimo. Lentos perkeltos nepasitarus su žmonėmis ir su tinkama pagarba to perkėlimo nepaminėjus.
• Penktadienį taryba vėl užsiims spragos naikinimu, tikriausiai jau trečią kartą. Gal šįkart ir pavyks – sprendimas tarybai parengtas, klausimas į darbotvarkę įtrauktas, įstatymai ignoruojami. Kai kurie politikai net nesuvokia, kad yra kviečiami pažeisti Lietuvos Respublikos įstatymus. O gal kai kam Lazdijuose šie įstatymai negalioja?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: