Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Buvusi Socialinių paslaugų centro vadovė niekaip negali nukirpti bambagyslės, rišančios su buvusia darboviete. Ji viešai spaudoje giriasi, kad kasdien konsultuoja laikinąją centro vadovę. Įdomu, ar tai ji daro norėdama nuoširdžiai pagelbėti laikinai vadovei? Kas galėtų paneigti, kad, užpykusi dėl savo nušalinimo, nori buvusiai kolegei pakenkti? Juk merė buvusiai vadovei nepasitikėjimą pareiškė ne už sumanų vadovavimą.
• Sniego Lazdijuose nors vagonais vežk. Didžiausios kovos su sniegu vyko seniūnijose, pusės metro pusnys buvo stumdomos nuo vietinės reikšmės kelių, šaligatvių, stovėjimo aikštelių.  Jei ne ūkininkų pagalba, rajono žmonėms būtų visiškai riesta, nes oficialių sniego valytojų pajėgos, pasirodo, labai skystos.
• Kai kurie žmonės kito akyse pastebi krislą, o savoje nemato rąsto. Liūdniausia tai, kai tokie žmonės ne paprasti mirtingieji, bet vadinantys save politikais ir net rajono vadovais. Įdomu, ar už fotosesiją be kaukės policija nubaus rajono vicemerą? O gal galioja principas: „Kas galima Jupiteriui, tas negalima jaučiui“?
• Šiuo metu nemaža dalis Lazdijų rajono savivaldybės įstaigų funkcionuoja be vadovų, trūksta jų švietimo įstaigose, nėra meno mokykloje, šilumos tinkluose, po didelio skandalo be vadovo liko ir socialinių paslaugų centras. Ar atsiras specialistų šioms darbo vietoms užimti? Kas užims vakuojančias vietas – tikri specialistai ar partinio pasitikėjimo bičiuliai?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: