Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Socialinių paslaugų centro darbuotoja, dirbanti vienos seniūnijos teritorijoje, originaliai supranta darbą šeimose pandemijos metu. Įdomumas tas, kad darbuotoja teikia socialines paslaugas šeimoms ne jų namuose ar kieme, bet klientams „patariama“ parymoti prie socialinės darbuotojos namų vartelių, aptariant klientams aktualius klausimus. Gal darbuotoja taip supranta socialinio darbo ypatumus, o gal vadovaujasi arabų išmintimi, kad ne Mahometas ateina pas kalną, bet kalnas pas Mahometą?..
• Lazdijuose veikia slaptoji darbo grupė, kuriai galimai vadovauja ponas Lėjus. Grupė tokia slapta, kad primena masonų ložę, nes vengia atskleisti net savo grupės narių sąrašą. Kas ši aštuonių asmenų suformuota darbo grupė, kuri geriausiai išmano tai, kaip lazdijiečiai turi įamžinti didvyrių atminimą?
• Prisnigo tiek, jog paklausiausia prekė, jei dirbtų ūkinių prekių parduotuvės, būtų šiūpelis sniegui kasti. Sniego tiek daug, kad jokia technika sniego nenuvalysi. Penkiolika metų Lietuva nematė tiek sniego, todėl ir šiūpelius išmetė arba giliai nukišo. Keliai išvažiuojami gal tik pagrindiniai, o kaimuose dar saugiau gyventi per karantiną – niekas neprivažiuos ir neužveš kvarabos.
• Buvo viešai pristatytas rajono biudžetas. Nors ne visi išmano biudžeto skaičių reikšmę, tačiau tai, kad jis bus didesnis nei pernai, visi supranta. Kalbama, kad daugiausia pinigų bus skiriama švietimui ir sportui, reikšminga dalis infrastruktūrai bei investicijoms, taip pat socialinei apsaugai.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: