Dzūkų žinios

B. Gadišauskienė pristatė trečiąją knygą

Dalintis:
Birutė Gadišauskienė pristatė trečiąją knygą „Širdies daina“.

Gruodžio 4 d. Lazdijų rajono viešojoje bibliotekoje vyko rašytojos Birutės Gadišauskienės trečiosios knygos „Širdies daina“ sutiktuvės. Knygos autorę atvyko pasveikinti Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis.
Meras A. Margelis džiaugėsi knygos autorės energija ir entuziazmu. Linkėjo B. Gadišauskienei nesustoti rašyti ir įgyvendinti kūrybines idėjas. Knygos autorei rajono vadovas įteikė atminimo dovanas bei gardų šakotį, kuris buvo atlaužtas po knygos pristatymo besišnekučiuojant su visais, atvykusiais pasidžiaugti trečiąja knyga.
Lazdijietė Birutė Gadišauskienė aktyvi Lazdijų bendruomenės narė, dažna įvairių renginių dalyvė. Ji įkūrė ir iki šiol vadovauja Lazdijų senjorų klubo ansambliui „Harmonija“. Dalyvauja transporto veteranų klubo veikloje, jau yra išleidusi dvi knygas – poezijos knygą „Gyvenimo eilės“ ir romaną „Ugnė“. Trečioje knygoje gausu jautrių eilių, skirtų šeimai, mamai, vaikams, gražių posmelių apie meilę bei kūrybos dzūkų šnekta. Kaip sako pati autorė, visos eilės gimusios iš nelengvo, bet gražaus gyvenimo patirties.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: