Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Mero sūnus Domantas, žinomas kaip užkietėjęs ūkininkas, savo sugebėjimų kraitį papildė dar vienu talentu – tapo tikru medžiokliu ir jau gali pasididžiuoti savo pirmuoju laimikiu – stirna. Nuo šiol visas Vartų kaimas bus aprūpintas ne tik šviežia jautiena, bet ir stirniena.

• Vienas rajono klebonas parapijiečių tarpe išgarsėjo savo originaliais įpročiais. Paprašytas į paskutinę kelionę palydėti velionį, klebonas pasiūlė tai padaryti 8 valandą ryto, nes kitu laiku jis neturėsiąs laiko. Gal taip Dievo tarnas bando mūsų krašte įvesti naują tradiciją – laidotuves tamsoje?

• Rinkimuose į Lazdijų rajono tarybą ketina dalyvauti prieštaringai vertinama buvusi… Seimo narė, ūkio ministrė, „Arvi“ kalakutų privataus lėktuvo keleivė, Lietuvos lobistė Vietname, tikra kaunietė ir feministė Birutė V. Kas galėjo paskatinti garsią politikę tokiam politinės karjeros nuosmukiui?

• Kai kurie bankai visai prarado sveiką protą. Vietoj to, kad išskėstomis rankomis lauktų klientų, sudėlioja jiems kliūčių ruožą. Jei Lazdijuose nori pasinaudoti banko paslaugomis, turi iš anksto užsiregistruoti, visai kaip poliklinikoje pas gydytoją. Štai toks skandinaviškas paslaugumas.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: