Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų konservatoriai liko ištikimi gydytojui. Jie nepritaria „valstiečių“ sprendimui artimiausiame tarybos posėdyje spręsti gydytojo atleidimo klausimą. Ar pavyks valdantiesiems tarpusavyje susitarti dėl gydytojo? Ar gydytojas netaps Lazdijų Narkevičiumi: kai visiems aišku, kad vadovą reikia atleisti, bet politinis turgelis yra svarbesnis.
• Daugybę metų žvyrkeliu Kučiūnai–Petroškai dardėjęs autobusas ir toliau grasins jo keleiviams dantų išbyrėjimu, nes rajono valdžiai šis vieškelis – ne prioritetinis. O štai kelias pro Akmenius, kuriuose gyvena tokie svarbūs ūkininkai kaip Didžiojo paukštininko ūkis, yra pirmo svarbumo.
• Įvairių kreivų minčių kelia Alytuje prasidėjusios „LSD Žalgiris“ žiemos sporto žaidynės, kuriose varžosi ir Lazdijų rajono sportininkai, nes jaunimo tarpe LSD – psichotropinis „vaistas“. Originalios žaidynės?
• Sostinės „valstiečių“ stovyklą toliau krečia neramumai. Iš frakcijos gali pasitraukti Virgilijus Poderys ir Virginija Vingrienė. Pastarajai patarinėja mūsų kraštietis Benius. Ar jis neliks be pareigų ir autoriteto?
• Savaitgalį vienoje didžiausių rajono kavinių įvyko judėjimo balius. Įdomu tai, kad kartu pabūti atvyko ne tik gausybė judėjimo narių, bet prisijungė ir žinomas Seimo narys.
• Lazdijų maisto ir veterinarijos tarnyboje švilpauja permainų viesulai. Ilgametis vedėjas nukrito iki inspektoriaus. Sako, kad naujoji inspekcijos galva greičiau ir pigiau tvarkys dzūkų reikalus.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: