Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų konservatoriai, suriję liberalus, tampa stipresni, jau turi septynias pakeltas rankas, tiek pat, kaip ir valstiečiai. Rimta paraiška. Žinoma, Beniui tai labai nepatinka, nes jis aritmetiką tikrai išmano. Tegyvuoja nauja politinis darinys Lazdijų tėvynės sąjunga – liberalai! Arba trumpiau – MAKLĖJUS.
• Lazdijuose greitai, o gal ir nelabai greitai, o gal ir niekada, atvers duris nauja autobusų stotis daug tūkstančių kvadratinių metrų aprėpiančiame pastate. Pagal savivaldybės naujausius planus, tūkstančiai kvadratų bus skirti seniems tepaluotiems autobusams ir bambaliniams keleiviams.
Merė ir vėl komandiruotėje, merė ir vėl užsienyje, merė – Europos Sąjungos sostinėje – Briuselyje. Panašu, kad vėl eilinis pasivažinėjimas už valdiškus pinigus? O gal ji ten sprendė klausimą dėl Brexito įtakos Lazdijų rajono gyvulių ūkiams?
• Lazdijų link nuo kaimyninės Lenkijos pusės per Punską gali atslinkti paukščių gripo virusas. Pasak veterinarijos specialistų, jį dažniausiai neša laukiniai vandens paukščiai, todėl laikykit vištas ir kalakutus sandariai uždarytus – porina inspektoriai, nes užsienietiška antis gali purptelt kakutį iš dangaus ir apkrėsti mūsų vištukes gripu. O koks rajonas be Krikštonių ir be Kučiūnų peryklų – BEPLUNKSNIS.
Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: