Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Iš 11 kandidatų atrinktas darbuotojas paliko Lazdijų rajono savivaldybės tvarkdarių komandą. Visiems mįslė – kodėl stiprią konkurenciją įveikęs žmogus atsisakė išsvajotų pareigų ir dar per karantiną, kai kiekviena darbo vieta aukso vertės? Panašu, kad savivaldybės ūkiu teks rūpintis universalios profesijos žmonėms – vairuotojams.
• Savivaldybės FB puslapyje reikia rašyti tik valdžią šlovinančio turinio komentarus, nes kritiški pasisakymai bus greitai išimti. Įdomu, kas liepia juos ištrinti. Panašu, jog visai nesvarbu, kad komentaruose nebus keiksmažodžių, nebus kurstoma tautinė nesantaika, neatskleidžiamos valstybės paslaptys, neskatinamas smurtas, nebus įžeidinėjama Lazdijų valdžia.
• Prasidėjo nuožmios kovos tarp kandidatų į Seimą. Vienas kandidatas Dzūkijoje, norėdamas pasveikinti savo rinkėjus Velykų proga, sulaukė priekaištų iš kito kandidato, neva sveikinimai neatitinka politinei agitacijai numatytų taisyklių. Skundas netrukus buvo pristatytas į VRK. Kas laimės rinkimus – profesionalas, populistas ar akiplėša?
• Lazdijų gėlo vandens įmonė netikėtai tapo ir statybų įmone, nes laimėjo Lazdijų rajono savivaldybės skelbtą vandentvarkos projektą. Kyla daug klausimų: iš kur statybų patirtis, kur gaus reikiamą įrangą, kas atliks projektavimo darbus, kaip pavyks už labai kuklią sumą įvykdyti grandiozinį projektą?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: