Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Šeštadienį Veisiejuose skambėjo akordeono muzika, ežere aplink fontaną plaukiojo valtys su vietiniais ponais ir ponaičiais. Žinoma, akordeonistui teko sumokėti už pasirodymą. Merė, plaukiodama valtelėje su vietinės religinės konfesijos dvasininko šeimyna, galėjo svaigti: „Koks gražus mūsų rajonas, kai geras vadovas“.
• Savivaldybės ūkio administravime – tikra skylė. Niekaip nepavyksta surasti žmogaus, kuris prižiūrėtų savivaldybės ūkį, o ši pareigybė kai kam tapo tikriausiu keiksmažodžiu. Gal reikės samdyti tokias paslaugas teikiančią įmonę, kaip buvo pasielgta su savivaldybės sargais?..
Lazdijų rajono savivaldybės priešgaisrinė tarnyba džiaugiasi Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento perduotu gaisrų gesinimo automobiliu „Kamaz 43106“. Laimės pilnos kelnės – nusifotografuota prie automobilio, automobilio portretas pateiktas savivaldybės tinklapyje. Tik ar šis didelis automobilis tilps į garažą, ar gaisro lauks prie „Pietų Megrame“ priklausančių patalpų?
• Hipodromo pašonėje, visai prie mūsų gražaus žalio miesto, gali atsirasti nelabai maloni staigmena, kurią rajono gyventojams rengia verslininkas ir rajono valdžia. Tiems, kas nenori pritarti šiai staigmenai, gali nulėkti galvos.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: