Dzūkų žinios

Apdegus butui nukentėjo ir kaimynai

Dalintis:
Liepos 1 d. M. Gustaičio gatvėje užsidegus butui gyventojai išgelbėjo jo savininką.

Praeitą trečiadienį pietų metu Lazdijuose, M. Gustaičio gatvėje, užsidegus trečiame aukšte esančiam butui tik per plauką išvengta aukų.
Laimei, tame name gyvena neabejingi žmonės, kurie suspėjo iš vieno kambario buto išvesti nesiorientuojantį laike buto šeimininką. Jį paliko snausti ir laukti greitosios medicinos pagalbos medikų laiptinėje. Atvykę medikai jį pusnuogį išsivežė sveikatos patikrinimui. Vyriškis per gaisrą nenukentėjo, tačiau jam savo butą teks remontuoti. Pasak rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnų, gaisro židinys buvo virtuvėje ir per virtuvės langą pradėjo veržtis dūmai, kuriuos pamatė gatvės praeiviai. Atvykę ugniagesiai suspėjo atjungti dujų balioną bei gaisrą užgesino paleidę iš gesintuvų srovę per virtuvės langą. Dėl šio gaisro buvo vandeniu užlieti kitų gyventojų butai. Šis namas neseniai buvo renovuotas, tačiau dabar vėl teks atlikti remontą, nes gaisro metu aprūko sienos. Kaimynai neslėpė, kad nukentėjęs vyriškis gyvena asocialiai, nuolat kilnoja stikliuką ir dar yra agresyvus. „Šiame name vieno kambario butą jis įsigijo prieš kelerius metus ir mums prasidėjo neramumai. Jis keletą kartų mūsų butus buvo užpylęs vandeniu, o jeigu ką pasakai, tai gauni triaukščių keiksmažodžių tiradą. Jam dzin, jis gauna neblogą pensiją, nes yra dirbęs jūreiviu. Švenčia kasdien, o mums reikia kentėti nuo jo išsišokimų bei kvapų, sklindančių iš buto. Dabar mes nukentėjom nuo gaisro – mūsų butus supylė vandeniu, neseniai naujai išdažytą daugiabučio fasadą sugadino, o jam kas, jis taip įpratęs nerūpestingai gyventi, kad jau kitaip nemoka ir negali. Dieve, apsaugok nuo tokio kaimyno“, – sakė kalbinti M. Gustaičio gatvėje esančio namo gyventojai.
Rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai tvirtino, kad gaisras kilo dėl buto šeimininko neatsargaus elgesio su ugnimi. Tuo tarpu kaimynai teigė, jog jis nuolat rūkė, todėl neabejoja, kad butas užsidegė nuo neužgesintos cigaretės.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: