Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Vadovė, siekdama apjuodinti socialinį darbuotoją, naudojasi globos namų gyventojais, kurie, teismo sprendimu, negali suvokti situacijos, pasirašo špargalkę, neva darbuotojas netinkamai atlieka pareigas situacijos nesuvokiančių gyventojų atžvilgiu. Įdomu, kada tuo susidomės teisėsaugos darbuotojai.
• Viename iš rajono laikraščių atsiradusi vieno ministerio iš Suvalkijos nuomonė kaip reikalas susuko galvas skaitytojams. Net ir teisinio išsilavinimo neturintiems žmonėms kyla klausimas: kaip galima skųsti jau įsigaliojusį teismo sprendimą? Kažkas čia grybauja – arba ministeris, arba laikraštukas.
• Nesibaigia kalbos apie merės sutuoktinio pasigodojimus rajono vietinėje spaudoje. Akivaizdu, jog jaunas vyras prašovė pro šalį. Net valdžialaikraštis, užviręs šią košę, per skaitytojų apklausą nesugeba reabilituoti šio veterinarijos gydytojo. Tomai, kartais geriau patylėti.
• Pirmadienį tradiciškai sugiedota Tautiška giesmė ir Lazdijų rajone. Labiausiai šiam renginiui buvo pasiruošta Rudaminoje, miestelyje ant piliakalnio susirinko daug svečių, plevėsavo trispalvės, kovojo riteriai, nepraleido progos pasirodyti ir valdžios atstovai. Gaila Lazdijų, čia, kaip ir per Jonines, nieko svarbaus nevyko, rajono centrui teko autsaiderio rolė.
g Kandidatai į Seimą Lazdijų rajone neskuba oficialiai pranešti apie norą tapti liaudies tarnais. Šiuo metu į VRK sąrašą užsirašė tik Viliukas iš M. K. Čiurlionio miesto ir Justelius iš sostinės, kuris savo šlepetes deklaravo Veisiejuose. O kur Feliksas, Zeniukas, kur kiti? Gal jie dar persigalvos?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: