Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Juos stebina tai, kad seniūnijos darbininkui ar mokytojo padėjėjui, dirbantiems už minimumą, skelbiama atranka. Čia į abi pozicijas atrankos nereikėjo. Vis dažniau išlenda į šviesą faktai, kai savivaldybės darbuotojai, kurie net neturėdami tinkamo išsilavinimo, staiga tampa vyr. specialistais. Keista ta savivaldybės personalo atrankos politika.
• Nedarbas Lazdijų rajone pasiekė piką – darbo neturi beveik 20 procentų darbingo amžiaus žmonių. Tokios situacijos Lazdijų rajone niekada nebuvo, mūsų rajonas – Lietuvos nedarbo lyderis. Gal valdžia pamiršo savo pažadus, kad sukurs daug darbo vietų, o bedarbių Lazdijuose neliks.
• Krikštonių–Noragėlių vieškelis tiek subaladotas, kad Krikštonių gyventojai, bijodami prarasti automobilių važiuokles arba dantis, į seniūniją Noragėliuose važiuoja ratu – per Seirijus. Kada horizonte pasirodys greideriai? Gal rudenį?
Lazdijų rajono savivaldybė imasi darbuotojų rokiruotės – vieną neetatinę padėjėją keičia kita. Pirmoji keliasi sudarinėti darbotvarkių, antroji užėmė jau metus laisvą merės padėjėjos vietą, apie kurią merė ne kartą buvo sakiusi, kad tokio etato apskritai nereiks. Pasirodo, prireikė.
• Šeštokuose vykusioje vasaros šventėje dalyvavę Lazdijų rajono savivaldybės tarybos nariai buvo išrūšiuoti. Opozicijoje esantys tarybos nariai nebuvo pirmosiose gretose, tačiau valdantieji irgi liko it musę kandę, nes, matyt, visai valdžiai atstovavo Beniulis, kaip koks nusipelnęs artistas.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: