Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Vis daugiau žmonių nežino, už ką balsuoti artėjančiuose rinkimuose. Konservatoriai ar valstiečiai, liberalai ar darbiečiai jau daugelio nebetraukia. Panašu, kad tautiečiams atsibodo tradicinės partijos, jie vėl ieško naujokų. Įdomu, kas šiemet suvaidins naujokų – pranašų vaidmenį?
• Lazdijuose atsirado sunkiai nusakomo amžiaus moteris, kuriai tinka originalus apibūdinimas: „Jeigu ne „kablai“, dar ir traukinį aplenktų“.
• Vienoje įstaigoje prasidėjo vienkartinių pirštinių ir kaukių taupymo vajus. Ir kas galėjo pagalvoti, kad COVID-19 taip sutrikdys įstaigos biudžetą. Įstaigos vadovas, garsėjantis sugebėjimais paverkti ant ministrų peties ir tai išbandęs su socialinės apsaugos ir darbo ministru ašarodamas, kad jo darbuotojų atlyginimai per dideli, galės dėl patirtų nuostolių perkant kaukes ir pirštines paverkti ir sveikatos ministrui ant peties.
• Kuo labiau Veryga reikalauja atsisakyti masinių renginių, tuo Lazdijai organizuoja daugiau švenčių – rajone pasipylė renginių, kaip iš rudeninių obels krituolių: Krosnoje atlaidai, Rudaminoje atidengtas akmuo, Lazdijuose atidaryta riedutininkų aikštelė ir prašurmuliavusi Rudenėlio šventė su politikų desantu. Dar laukia atminimo akmens atidengimas Krikštonyse.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: