Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų rajono savivaldybės merės pavaduotojui Audriui Sausio 13-osios minėjimas gali brangiai kainuoti – prasmingos šventės proga vicemeras prieš kamerą pozavo be kaukės, nors dar praėjusį rudenį Vyriausybė nusprendė, jog Lietuvoje apsaugines kaukes visiems būtina dėvėti visose viešose vietose per visą karantino laikotarpį. Alytaus vyriausiasis policijos komisariatas patvirtino, jog šiam piliečiui pradėta administracinė teisena, kuri gali pasibaigti solidžia bauda. Gal Vasario 16-ąją vicemeras jau nelips ant to paties grėblio?
• Rugsėjo mėnesį savivaldybė iš Klaipėdos parsivarė raudoną ledų gamybos automobilį, kuris buvo garsiai pristatytas kaip  „viena didžių rajono jaunimo verslo svajonių“. Automobilis įsigytas pagal bendradarbiavimo su Lenkija programą ir buvo testuojamas šventėje „Lazdijų ruduo“. Labai įdomu, kas jaunimą apmokė gaminti kavą, nes, kaip sako verslininkai, pardavę savivaldybei šį automobilį, Lazdijų valdžia mokymams lėšų pašykštėjo. Vos dviejų šimtų…
• Dar viena įstaiga Lazdijuose liko be vadovo. Šios įstaigos vadovė jau dalyvavo viename konkurse svarbiam postui užimti apskrities centre, bet tąkart – nesėkmingai. Panašu, jog antras kartas nemelavo. Kas privertė ilgametę įstaigos vadovę palikti šiltą kėdę ir kur ji nutūps dabar, sužinosime artimiausiu metu.
• Alytiškių desantas toliau skverbiasi į Lazdijų savivaldybę. Strateginio planavimo ir investicinių projektų valdymo skyriuje įsidarbino dar viena specialistė iš Alytaus. Panašu, jog Lazdijų savivaldybė turės organizuoti mikroautobusą, kuris kasdien į darbą iš Alytaus atvežtų, o vakare parvežtų svarbius specialistus. Tokią praktiką taiko statybinės organizacijos. Sako, kad pasiteisina.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: