Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Vėlyvas pavasaris nedžiugina gyventojų šiltais orais, bet darbymetis Lazdijų mieste prasidėjo gana anksti. Miesto parke maloniai nustebino anksti nupjauta žolė, gatvių kelkraščius šluoja seniūnijos darbininkai, galima nuspėti, kad tuoj miestas pasipuoš ir žydinčiomis gėlėmis. Galimos permainos valdančiojoje koalicijoje, ko gero, privertė miesto seniūnę apsidrausti ir imtis darbų iš peties. Ar ilgai taip gerai bus?

• Socialdemokratui Justui Pankauskui perėjus dirbti į Vyriausiąją rinkimų komisiją, jo vietą Lazdijų rajono savivaldybės taryboje užims keturias kadencijas Seime dirbusi, ministrės pareigas ėjusi politikos profesionalė Birutė Vėsaitė. Politikė turi planą, kokius darbus Lazdijų krašto žmonių labui ji galėtų nuveikti.  Ji siūlys bedarbiams pavėžėjimo paslaugą ar bent kompensavimą už transportą, tarkim, į Marijampolės LEZ. Ji sako siūlysianti surasti lėšų gimnaziją baigiantiems moksleiviams išsilaikyti vairuotojo teises, kad šie būtų mobilūs. O kur dar planas Šeštokuose įkurti Pramonės parką ar LEZ? Gerais norais ir pragaras grįstas.

• Dviejų buvusių pretendentų į merus darbas vienoje komandoje galėtų būti naudingas ir praktiniu, ir moraliniu bei psichologiniu aspektais. Kaip sako rytiečių išmintis, geriausia yra savo buvusį priešą padaryti draugu.

• Lazdijų seniūnės dukra nedeklaravo savo interesų Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos tinklalapyje, kur skelbiamos valstybės politikų ir valstybės tarnautojų interesų deklaracijos. Ten nėra naujai pateiktos panelės Gretos deklaracijos. Seimo nario Vytauto Kernagio padėjėja dirbanti mergina tikriausiai užmiršo, kad dirba valstybės tarnyboje.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: