Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Šeštokuose kone kasdien važinėjanti karinė technika atrodo efektyviau nei pasirodžiusi šeštadienį Lazdijuose. Pilni sąstatai karinės technikos vietiniams jau tapo kasdienybe. „Ko mums ten į Lazdijus važiuoti, mes čia viską matom“, – sako šeštokiečiai. Vikšriniai, ratiniai pabūklai, nuo futbolo stadiono kylantis sraigtasparnis šeštadienį kaitino lazdijiečių emocijas. Vieni nerimavo, kad sraigtasparnis sugadins futbolo aikštę, kiti fotografavo, filmavo karinės technikos pasirodymus.

• Viena valdžios moteris, dažnai matoma renginiuose, renginių fotografijose, stipriai susirūpinusi Lazdijų valdančiosios koalicijos ateitimi. Svylanti uodega taip stipriai kutena, kad gali būti nukabinta kaip šios partijos vietinis princas.

Kalniškės  mūšis – vienas didžiausių Lietuvos partizanų mūšių su reguliaria sovietų kariuomene. Minint šio mūšio metines, buvo paruošta graži programa, bet pritrūko vienybės. Ir savivaldybės administracijos darbuotojų, ir švietimo, ir kitų savivaldybės įstaigų vadovų. Trūko ir jaunimo, ypač moksleivių, kuriems būtų rodomos mūsų krašto tradicijos. Gal dėl to kaltas COVID-19?

• Mūsų rajono krikščioniškų pažiūrų partijos nariai vienas po kito dažosi vaivorykštinėmis spalvomis, taip išreikšdami savo nuomonę, kad ant šios žemės tilpsim visi. Akivaizdžiai matyti, kad Lazdijų konservatoriams muziką užsako sostinė. Kadangi konservatoriai greičiausiai trauksis iš Lazdijų valdančiosios koalicijos, tai kas jiems lieka – tik palaikyti vaivorykštės spalvas ir pagalbos mauti į sostinę pas Gabrielių.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: