Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

Konservatoriai nusprendė: „Jei taip, tai nafik“. Ir išdidžiai, kaip įskaudinti vaikai, susirinko žaislus iš smėlio dėžės ir išėjo. Taip pasielgė mūsų vietos konservatoriai su savo vaduku priešaky. Absurdiškiausia yra tai, jog pats aršiausias A. Margelio oponentas Audrius Klėjus po partijos kuopelės demaršo atsidūrė ant tų pačių opozicijos klauptų, šalia Artūro ir einančių pirmyn. Ar tik nereiks opozicijos skaidyti į dvi dalis – „nuosaikiąją“ ir „agresyviąją“?

• Baldų gamybos įmonė, kuri kūrėsi buvusiose pasienio rinktinės patalpose, skaičiuoja, kiek jau patyrė nuostolių dėl Lazdijų rajono savivaldybės sprendimo juos iškeldinti iš patalpų, nutraukti su jais patalpų nuomos sutartį ir taip spjauti į investicijas į Lazdijų rajoną. Savivaldybei ne tik reikės susimokėti išlaidas teismams, kurių posėdžių jau buvo trys, kurių vienas kainuoja 4000 eurų mūsų mokesčių mokėtojų pinigų, bet ir atlyginti turtinę ir neturtinę žalą, kurią patyrė verslas. Čia sumos gali būti daug solidesnės.

• Atėjus į vakcinacijos centrą, įsikūrusį Lazdijuose, policijos pastate, gyventojus ten pasitinka informacinis stendas, supažindinantis su naujojo sporto centro projektu. Projektas gražus, nauja arena, naujai sutvarkytas fasadas, stogas, nauja krepšinio aikštelė su 400 vietų sirgaliams, naujos administracinės patalpos verslui. Įdomu, kiek milijonų tai kainuos mūsų rajonui? Viena mūsų rajono projektuotoja pranašavo, jog centrą pastatysime už 2 mln. eurų. O ką reiks daryti, jei sąmata bus 10 kartų didesnė?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: