Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Savaitgalį Lazdijuose šurmuliavo automobiliai. 120 ekipažų pasidalijo rajoną į aštuonis greičio ruožus, ruožuose lenktynininkai įrodinėjo vienas kitam savo klasę, lenktynes žiūrovams buvo galima žiūrėti greta trasų įrengtose saugiose zonose arba namuose prie kompiuterių surinkus motorsport.tv. Šią transliaciją peržiūrėjo 2,3 mln. vartotojų iš viso pasaulio.  Geras ralis, apie mūsų rajoną sužinojo dalis pasaulio, liko tik seniūnijų kelius po ralio sutvarkyti. Juk nebus išdarkyti iki kitų metų ralio?

• Aštrialiežuvis Andrius Užkalnis Kapčiamiesčio dzūkams į klausimą, kiek ilgai pas juos bus 100 pabėgėlių, kuriuos apgyvendino mokykloje, atsakė labai „optimistiškai“: „Manau, neilgai. Po dviejų savaičių pas jus jau bus 500 pabėgėlių.“

• Buvęs vicemeras su saviškių delegacija apsilankė Lazdijų ligoninėje. Susitikimo su gydytojais metu opozicijon pasitraukęs politikas pareiškė, kad Vaikų ligų skyriaus jie neuždarinės. Būtų gražu, jei ne keista, nes pats, būdamas Sveikatos komiteto pirmininku, aiškino, kad skyrius veikia nuostolingai ir jį reikia uždaryti.

• Labai įdomu, ar Lazdijų rajone sveikas protas ir nauda rajono žmonėms įveiks provincijos ambicijas? Kalba eina apie UAB „Katarakta”, kuri penkmetį Lazdijuose sėkmingai veikia ir Lenkijos bei Lietuvos piliečiams atlieka akių ir venų operacijas. Įmonė ligoninės senųjų gydytojų  sprendimu gali būti priversta pasitraukti iš mūsų rajono. „Katarakta“ vadovas Lazdijų rajono pacientų ir gyventojų vardu kreipėsi į Lazdijų rajono gyventojų atstovus su klausimu: „Ar, nepratęsdami mūsų nuomos sutarties dėl operacinio bloko, veikiate gyventojų ir pacientų labui, jų gerovei, saugumui ir sveikatai?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: