Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Sėdėjo Buratinas medžio viršūnėj. Pamatė jis žvaigždę. „Tai mano žvaigždė“, – Buratinas pasakė ir nusišypsojo jai. Buratinas – ilganosis medinis berniukas, kurį iš pliauskos išdrožė tėtė Karlas. Karlas Buratiną aprėdė ir suteikė jam vardą. Buratino palydovai yra žydraplaukė lėlė Malvina, nuo kurios Buratinas pabėgo į Kvailių šalį, ir melancholiškas Pjero. Jie visi trys grožisi žvaigždėmis, nes rugpjūtis – žvaigždžių lietaus mėnuo.

• Gal savivaldybė visus pinigus ištaškė pabėgėliams, nes per Oninių šventę kaimo bendruomenės gavo dovanų po varganą pirštinę puodo dangčiui atkelti? O ką įdėti į puodą? Štai tau ir Oninės – špyga taukuota.

• Per Baltijos kelio 32-ąsias metines Lazdijų rajono savivaldybės FB paskyroje išlindo pranešimas, kviečiantis susikibti rankomis ir prisiminti šios garbingos dienos minėjimo tradicijas. Buvo keista, kad fotografijos, sukeltos prie pranešimo, buvo pernykštės, gal šiemet jau kitokios nuotaikos mūsų rajone? Neišliko vienybės, pagarbos?

• Bendravimas – tai tarpusavio sąveikos forma. Tai daugiaplanis ir sudėtingas procesas. Tai – sugebėjimas aiškiai ir suprantamai, trumpai reikšti mintis. Tai sugebėjimas išklausyti kitą, suprasti pašnekovą, teikti jam grįžtamąjį ryšį. Tai labai deficitinė mūsų rajone sąvoka.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: