Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Krosnos jaunimo LOFTUI geriau tiktų uždaryta Krosnos mokykla, kuri visiškai suremontuota iš ES lėšų. Dar miestelio centre yra nenaudojama sena klebonija, tai galėtų merė ir trečią LOFTĄ Krosnoje atidaryti. Vartų kaime pardavinėja kultūros namų pastatą, jis suremontuotas. Reikėtų atšaukti privatizaciją, jau būtų 4-as LOFTAS Krosnos seniūnijoje. O Lazdijų jaunimui geriausias LOFTAS – autobusų stotyje, nieko nereikia remontuoti ar įrengti. Tik perkirpti juostelę. 

• Skaudžią tiesą patvirtino šios vasaros praktika, kai tarptautiniame varžybų kalendoriuje pažymėtos ir garsiausius Lietuvos bei užsienio sportininkus sutraukusios žirgų konkūro varžybos iš Lazdijų rajono buvo perkeltos į Druskininkus, o Lazdijuose praėjusį savaitgalį įvyko net Lietuvos žirginio sporto tvarkaraštyje nepažymėtos varžybos. Ar tikrai Dzūkijos hipodromu pavadintas objektas yra vertas tokio vardo, jeigu jame vykstantys žirginio sporto renginiai vietinio lygio?

• Akivaizdu, jog Ausma Miškinienė yra S. Skvernelio, bet ne R. Karbauskio simpatikė. Kai S. Skvernelis kandidatavo į Prezidento postą, A. Miškinienė buvo viena iš jo rinkimų komandos narių. Įdomu, kaip LVŽS skilimas paveiks šios partijos skyrius? Kas iš Lazdijų „valstiečių“ šliesis prie S. Skvernelio, o kas prie R. Karbauskio? Kurio flango laikysis valstiečių partijos Lazdijų skyriaus pirmininkas, kuris šiuo metu yra „atskalūno“ Zenono Streikaus padėjėjas? Pagal sveiką logiką, jis taip pat turėtų pasitraukti iš „valstiečių“ partijos.

• Lazdijų ligoninei šiuo metu vadovauja buhalteriai, pasiskyrę sau šimtaprocentinius priedus, lengva ranka uždarinėja neva ligoninei nuostolingą Vaikų ligų poskyrį. Dar įdomiau buhalteriai apskaičiavo, kad neapsimoka mokėti sesutėms prie algų priskirtus „kovido“ priedus ir priversti jas dirbti už 470 eurų per mėnesį. Sotus alkano nesupras.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: