Dzūkų žinios

Socialinių paslaugų centras pagaliau turi naują direktorę

Dalintis:

Ilgą laiką be vadovo buvęs Lazdijų socialinių paslaugų centras turės naują vadovę. Paskelbus konkurso rezultatus paaiškėjo, jog šios įstaigos vadovo konkursą laimėjo Kalvarijoje gyvenanti ilgametė socialinio darbo specialistė Lina Saladuonienė.

Iš direktorės pareigų atstatydinus ponią Jolantą Marcinkienę, paskelbus konkursą vakuojančiai vietai užimti, konkursą buvo laimėjęs asmuo iš verslo aplinkos. Tačiau konkurso laimėtojas netikėtai apsigalvojo ir nusprendė į direktoriaus kėdę nesėsti.

Naujajai centro vadovei – 53-eji, ji turi zootechnikos išsilavinimą, taip pat yra baigusi Kauno katalikų teologijos fakulteto aukštesniąją neakivaizdinę katechetų mokyklą ir įgijusi tikybos ir etikos mokytojos specialybę. 2004 metais Vilniaus universitete įgijo socialinio darbo bakalauro kvalifikacinį laipsnį bei socialinio darbuotojo profesinę kvalifikaciją.

1992–1998 m. dirbo Liubavo ir Jungėnų pagrindinių mokyklų tikybos mokytoja. Nuo 1998 m. iki dabar dirbo Kalvarijos globos ir užimtumo centro direktore. 2010 m. suteikta vyresniojo socialinio darbuotojo kvalifikacinė kategorija.

L. Saladuonienė 2000 metais dalyvavo Seimo rinkimuose Lietuvos krikščionių demokratų partijos sąraše.

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: