Dzūkų žinios

Venkite šių klaidų pirkdami baldus biurui

Dalintis:

Apstatyti savo biurą tinkamais baldais yra svarbu sėkmingai įmonės veiklai. Tai turi būti kokybiški baldai: nuo viršininkų baldų iki kompiuterių stalų, dokumentų spintelių ir net, atskiriamųjų stiklų biure.

Tarpusavyje nederančios spalvos

Biuro spalvos nepaveiks darbo našumo, bet gali paveikti įvaizdžiui. Sumaišius keletą spalvų jūsų biuras gali atrodyti neskoningai ir prasto dizaino. Rinkitės spalvas, kurių deriniai atrodo šiuolaikiškai ir dera tarpusavyje:

  • Viskas juodos spalvos
  • Baltos ir juodos derinys
  • Šviesi ruda ir tamsi ruda
  • sidabrinė/chromo ir juoda

Tai tik keletas pasiūlymų.

Neatkreipimas dėmesio į kokybę

Pirkdami naujus baldus atkreipkite dėmesį į medžiagų, iš kurios jie pagaminti, kokybę. Kokybiškos medžiagos gali nulemti baldų patogumą, ilgaamžiškumą ir baldų vertę.

Natūralios odos kėdės yra minkštos, bet paprastai kainuoja daugiau už kėdes, pagamintas iš kitos medžiagos. Oda reaguoja į aplinkos temperatūrą, todėl šios medžiagos kėdes rinkites, jei turite galimybę reguliuoti biuro temperatūrą. 

Daug įprastesnės iš poliesterio gaminamos kėdės. Ši sintetinė medžiaga atspari drėgmei, patvari ir ilgaamžė.

Dirbtinės odos kėdės atrodo visai kaip tikros odos kėdės. Tai žymiai pigesnė medžiaga nei tikra oda, bet ne mažiau patogi sėdėjimui.

Pirkimas baldų tiek, kiek šiuo metu reikia

Niekas negali numatyti, kaip greitai keisis įmonės dydis, todėl artimiausiu metu galite priimti vos vieną darbuotoją, o kitais metais – 50. Jūsų įmonė taip pat gali sumažėti. Pirkdami baldus iš anksto įsigykite keliais komplektais daugiau ir turėkite pasiruošę keletą laisvų darbo vietų. Dabar pirkti baldus net nėra būtina, prireikus galite išsinuomoti. Yra įmonių, kurios nuomoja baldus.

Teikti pirmenybę baldų išvaizdai, ne ergonomiškumui

Nėra nieko blogo norėti apstatyti biurą stilingais baldais, bet stiliui neturi būti taikoma pirmenybė. Ergonomiškumas yra daug svarbiau nei baldų išvaizda, nes nuo to priklauso darbuotojų patogumas ir jų savijauta ilgomis darbo valandomis. Norėdami sužinoti, ar baldai, kuriais domitės ergonomiški, atkreipkite dėmesį, ar jie turi koreguojamas funkcijas. Stalai ir kėdės turi būti pritaikomi prie skirtingo ūgio darbuotojų, kėdės turi turėti ratukus.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: