Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Savivaldybės automobilių parką papuošė naujas prabangus narys, 2020 metais pagamintas „VW PASSAT Lim. Business“. Mėnesinė įmoka už šį naujoką savivaldybės biudžetui kainuoja 600 eurų, per metus už tokio automobilio nuomą savivaldybė atseikės 7200 eurų. Su nauju automobiliu jokie keleliai neprailgs, net ir Lazdijų rajono duobėti. Ir kas išdrįs paneigti, kad gyvenimas gerėja? Bent jau savivaldybės vadovams…

• Savivaldybė tik mėnesiui pasirinko vežėją operatorių keleivių vežimo paslaugai teikti. Sutartis su dabartiniu vežėju pasirašyta vienam mėnesiui – nuo spalio 26 dienos ir galios iki lapkričio 25 dienos. Panašu, kad pasibaigė senosios sutarties galiojimas, o naujojo vežėjo atrankos konkursas dar neįvyko. O žmonėms važiuoti reikia. Pasirašoma sutartis, kurios suma mėnesiui 25 000 eurų, tai metams būtų 300 000 eurų. Brangus malonumas, menkas komfortas.

• Skylant „valstiečiams“, nenurimsta rajone diskusijos, kokį kelią pasirinks mūsų rajono „valstiečių“ lyderiai.  Lazdijų skyriaus valstiečių ir žaliųjų pirmininkas yra Seimo nario Zenono Streikaus padėjėjas. Gerbiamas Seimo narys atskilo nuo motininės valstiečių partijos ir pasirinko kelią su Sauliaus Skvernelio naujai įkurta partija „Vardan Lietuvos“. Gerbiama mūsų merė buvo S. Skvernelio prezidentinės rinkimų kampanijos komandos narė. Sudėjus visus „už“ ir „prieš“, pagal sveiką logiką, mūsų dabartiniai rajono „valstiečių“ lyderiai turėtų žygiuoti „Vardan Lietuvos“.

• Lazdijų rajono savivaldybės Komunikacijos skyrius prarado fotografą. Vasaros metu puikiai padirbėjęs, gražių merės fotografijų pridaręs operatorius mįslingai dingo. Skyriaus metrikoje nėra jo kontaktų, viešojoje erdvėje nebėra ir gražių jo nuotraukų. Kalbama, kad jis išvyko patirties semtis į užsienį. O kai sugrįš, tai bus ohoho!

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: