Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų savivaldybėje dirbti tikrai yra sudėtinga, nes darbuotojai apkraunami ne tik vadovauti savo tiesiogiai pavestai seniūnijai, bet papildomai užkraunama dar dviejų seniūnijų našta. Negana to, dar pridedama šiuo metu vadinamos perspektyviausios įmonės vadovo pareigos. Įsivaizduokite, kaip jaučiasi žmogus, nešantis keturis centnerinius maišus?

• Iš lenkų bendrovės „Katarakta“ Lazdijų ligoninėje liko tik lankstinukai, informuojantys, kad ši įstaiga iš Lazdijų krašto kilusius pacientus sėkmingai aptarnauti gali jau Druskininkų ligoninėje. Druskininkams nekilo klausimų, ar tokią įstaigą reikia priimti į ligoninę, o štai Lazdijai ne vieną mėnesį diskutavo ir nusidiskutavo. Kaip liaudis sako, traukinys … nelaukia.

• Prasidėjo senojo sporto centro salės griovimo darbai. Pastatas bus nugriautas už 18150 eurų. Tiesa, jis galėjo būti nugriautas dar 2019 m. ir už pigesnę kainą, o toje pačioje vietoje jau būtų iškilęs naujas – ne toks gigantomaniškas, kaip dabar sugalvotas, sporto centras, kuriame jau būtų sportavę mūsų rajono sportininkai. Žinoma, griauti yra paprasčiau nei statyti.

• Ligoninė yra miesto veidas: Priėmimo skyrius, konsultacinė poliklinika yra miesto veidas. Jei kas atsitinka, tai žmogų pirmiausia atveža į ligoninę. Jei ten jis pamato „bardaką“, tai tokią nuomonę susidaro ir apie tą miestą. Mieli Lazdijų svečiai, susidarykite apie mus gerą nuomonę, nepapulkite į ligoninę.

• Vienas perspektyviausių Lazdijų krašto influencerių, žvejys su gitara dainuoja: „Nieko aš nelazdavoju, tiktai valdžiai vis kartoju, šitą bėdą patvarkykit ir asfalto negadykit.“ Tokie posmeliai cituojami apie Senamiesčio gatvėje telkšančią balą, kuri seniai jau bado gyventojų akis. Kadangi sklypas šalia balos jau atsitveria tvora, panašu, kad taip ir nepavyks suderinti savivaldybei su sklypo savininkais balos nusausinimo klausimo.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: