Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Buvo Lazdijuose žali „valstiečiai“ ir jų nebeliko. Tačiau atsirado kelios dešimtys politinių turistų, kurie susiruošė į stebuklingą kelionę „Vardan Lietuvos“. Lazdijų žmonėms S. Skvernelis nėra labai patinkantis politikas, todėl kyla klausimas: kodėl merė, žinodama, kad Lazdijų žmonės nelabai myli S. Skvernelį, pasirinko būtent jį savo ir Lazdijų skyriaus kolegų idėjiniu vadu? Ar, prieš pasirinkdama naują partiją, atsiklausė ją išrinkusių žmonių nuomonės?

• Renkant draugiškiausią, mylimiausią verslą, savivaldybė savo FB paskyroje paleido konkursą: SVARBU: Jūsų balsas „atitenka“ tam verslo atstovui, kurio emociuką pasirenkate, tad jei palaikote „Noriu batų“, spauskite – „like“, jei „Džiaugsmas jūsų piniginei“ – spauskite širdelę, jei „Alloro“ – spauskite šypsenėlę. Savivaldybės atstovai tikriausiai nepagalvojo, kad toks balsavimo būdas yra ne visai sąžiningas, nes ne visi gyventojai supranta, kas yra emociukai, kaip jie dedami komentarų skiltyje. Vienas iš verslų viešai atsiprašė savo gerbėjų ir iš šio konkurso pasitraukė. Sunku įsivaizduoti, kaip savivaldybės komunikacijos specialistai skaičiuos visus pakomentuotus emociukus.

• Nusėta riešutiniais papuošimais ir apgaubta geltonų girliandų skraiste, Lazdijuose nušvito pagrindinė rajono eglė. Visi laukė, kad per įžiebimo šventę bus pavaišinti riešutais, bet… Apdaras Lazdijų eglei pasirinktas tikrai gražus, tik kur dingo žaliaskarės karūna? Tikriausiai Grinčas pavogė.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: