Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų rajono savivaldybės seniūnijoms duotas nurodymas susikurti savo FB paskyras. Šį klausimą į savo svarbių darbų darbotvarkę buvo įsitraukusi ir savivaldybės administracijos vadovė. Virtualioje erdvėje turėtų atsirasti 11 feisbuko paskyrų. Jau buvo galima pastebėti pirmųjų seniūnijų naujas paskyras. Ten tikriausiai bus galima surasti informaciją apie artėjančius renginius, nuveiktus darbus. Įdomu, ar bus kritikos seniūnams?

• Kyla daug abejonių, ar bus atidarytas Lazdijuose Laisvės kovų muziejus. Projektas vykdomas jau kelerius metus, viską stabdo finansavimo problemos. Kalbama, kad Druskininkų ir Lazdijų rajono savivaldybėse rinktas Seimo narys Zenonas prašė muziejui pinigų Finansų ministerijoje, bet atsakymas buvo neigiamas.

• Lazdijų mieste ir seniūnijose slidūs keliai ir šaligatviai. Susidaro vaizdas, kad grįšime prie praeitų metų situacijos: sniego dar nėra daug, šaligatviu dar galima žingsniuoti pusiau saugiai, pagrindinė problema – plikledis. Daug šiais metais buvo kalbama apie įmonę, kuri turėjo išspręsti šią problemą, kad gyventojams būtų patogu vaikščioti miesto erdvėmis, deja, įmonė dar neveikia, tik direktorius sėdi, kitos veiklos neatlieka. Slidūs šaligatviai – pačių gyventojų problema. Žmonės, imkit šiūpelius ir meskit smėlį ant šaligatvių!

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: