Dzūkų žinios

Lazdijų paštas – naujose moderniose patalpose

Dalintis:

Šiandien, gruodžio 15 dieną, Lazdijų paštas klientams duris atvėrė naujose moderniose patalpose adresu Senamiesčio g. 1. Klientų patogumui pašto skyrius, anksčiau veikęs adresu Vilniaus g. 19, perkeltas visai netoli – į kitą pusę gatvės. Pašto skyriaus darbo laikas nepasikeitė.

„Skyrių atnaujinimas yra vienas iš strateginių įmonės prioritetų, siekiant klientams paslaugas teikti ne tik kokybiškai, bet ir šiuolaikiškai bei patogiai. Perkeldami skyrius siekiame juos įkurti geresnės būklės, patogesnėse ir dažnai gyventojų lankomose vietose, kurias įprastai patogu pasiekti tiek automobiliu, tiek pėsčiomis, o įėjimas į patalpas pritaikytas ir žmonėms su negalia. Ne išimtis ir šis Lazdijų pašto skyrius. Maloniai kviečiame Lazdijų gyventojus į naująjį pašto skyrių“, – sako Lietuvos pašto tinklo vadovas Jonas Sadauskas.

Siekiant užtikrinti kokybiškas ir patogiai prieinamas paslaugas, naujasis Lazdijų pašto skyrius įrengtas pagal šiuolaikišką koncepciją, skyriuje įrengti 2 klientų aptarnavimo langeliai, suprojektuota patogi klientų aptarnavimo salė, taip pat erdvi siuntų savitarnos erdvė. Šiame pašto skyriuje taip pat užtikrintas žmonių su negalia bei žmonių su vaikų vežimėliais patekimas į patalpas.

Pašto skyriaus darbo laikas nesikeis, klientai bus aptarnaujami tiek darbo dienomis, tiek šeštadienį – pirmadienį–penktadienį nuo 9.00 val. iki 18.00 val., šeštadieniais nuo 9.00 val. iki 14.00 val.

Įrenginėjant naujas pašto patalpas, daug dėmesio skirta ir darbuotojų patogumui, užtikrintos geresnės darbo sąlygos darbuotojams: įrengtos patogios darbo vietos, specialūs stelažai, skirti siuntoms sudėti ir skirstyti, virtuvėlė, persirengimo kabinos.

Tai jau 56 pagal naują koncepciją atnaujintas Lietuvos pašto skyrius.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: