Dzūkų žinios

Lietuvos pašto Lazdijų skyrius išsikelia į prabangias patalpas

Dalintis:
Nuo gruodžio 15 d. Lazdijų miesto gyventojai bus aptarnaujami naujame pagal modernią koncepciją įrengtame Lazdijų pašte, kuris įsikurs vos už 100 metrų kitoje gatvės pusėje esančiose patalpose, adresu: Senamiesčio g. 1. (Lazdijų rajono savivaldybės nuotr.)

Nors nekilnojamojo turto kainos Lazdijuose yra daug mažesnės nei didmiesčiuose, tačiau kai kurie pastatai Lazdijų centre įkainoti solidžiomis sumomis.

Vienas iš tokių pastatų – 861 kvadratinio metro ploto dviejų aukštų pastatas Senamiesčio gatvėje, kuris dėl didelės kainos ilgai ieško savo pirkėjo. Pastatas parduodamas už 429 tūkst. eurų. Vieno kvadratinio metro kaina nėra maža – beveik 500 eurų. Akivaizdu, jog už tokią kainą nelengva surasti verslininkų, norinčių investuoti Lietuvos pakraštyje.

Tačiau šis pastatas jau nebebus tuščias, po dviejų savaičių jame bus atidarytas Lietuvos pašto Lazdijų skyrius.

Apie šias įkurtuves kalbinti Lietuvos pašto atstovai nutylėjo, ar pastatą Lietuvos paštas nusipirko, ar tik išsinuomojo dalį jo erdvių.

Lietuvos pašto atstovė Monika Pulokė „Dzūkų žinioms“ pasakojo:

„Siekiame Lietuvos pašto klientams užtikrinti modernias pašto paslaugas bei suteikti daugiau patogumo, todėl reguliariai atnaujiname pašto skyrius. Ne išimtis ir Lazdijų paštas. Nuo gruodžio 15 d. Lazdijų miesto gyventojus aptarnausime naujame pagal modernią koncepciją įrengtame Lazdijų pašte, kuris įsikurs vos už 100 metrų kitoje gatvės pusėje esančiose patalpose, adresu: Senamiesčio g. 1.

Pašto skyriaus patalpos bus įrengtos pagal šiuolaikišką koncepciją – skyriuje bus įrengti 2 klientų aptarnavimo langeliai, klientai bus aptarnaujami patogioje klientų aptarnavimo salėje, joje taip pat bus įrengta siuntų savitarnos erdvė. Naujame pašto skyriuje bus užtikrintas žmonių su negalia bei žmonių su vaikų vežimėliais patekimas į patalpas. Svarbu pastebėti, kad kartu bus užtikrintos ir geresnės darbo sąlygos darbuotojams.“

Anot M. Pulokės, pašto skyriaus darbo laikas nesikeis, klientai bus aptarnaujami tiek darbo dienomis, tiek šeštadienį. Pašto darbo laikas: pirmadienį–penktadienį nuo 9.00 val. iki 18.00 val., šeštadieniais nuo 9.00 val. iki 14.00 val.

Nors patalpos Senamiesčio gatvėje nuo gruodžio 15 dienos bus apgyvendintos, tačiau skelbimas apie jų pardavimą iš nekilnojamojo turto skelbimo portalo „Aruodas“ vis dar nepanaikintas:

„Parduodamas komercinės paskirties pastatas 861,94 kv. m. Puiki lokacija, Lazdijų centras, šalia pagrindinio kelio. Naujai rekonstruotas dviejų aukštų pastatas su nuosava 11,82 aro teritorija, kurioje įrengta kiemo aikštelė su 34 kv. m garažu. Pirmą aukštą sudaro 406,28 kv. m. Prekybos salė 293 kv. m. Taip pat yra administracinės / krovinių rampa / darbuotojų / WC / dušo / sandėliavimo patalpos, kurių bendras plotas 113 kv. m. Nuo pagrindinio kelio įrengtas pagrindinis įėjimas su automatinėmis durimis. Iš kiemo pusės įrengti pakeliami vartai su pakrovimo rampa.

Antrą aukštą sudaro 510,84 kv. m dvi atskiros patalpos su pagrindiniu įėjimu, kuriame įrengta fojė ir holas su ŽN keltuvu. Pirmos patalpos yra 255,55 kv. m, kuriose įrengta kavinės patalpos. Pagrindinė salė 110 kv. m. su atskirais WC vyr. / mot. ir vaikų zona. Lauko terasa 40 kv. m. Taip pat virtuvės / darbuotojų / koridorius / sandėlių patalpos, kurių bendras plotas 145,55 kv. m. Antros patalpos yra 257,75 kv. m, kuriose įrengta prekybos salė, 182,92 kv. m ploto erdvė su daug langų. Tai pat darbuotojų / WC / dušo / sandėlio / valytojos patalpos, kurių bendras plotas 74,79 kv. m.

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: