Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Pasitikrinti sveikatą Lazdijų rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos ugniagesiams tenka važinėti į kitus miestus. Neplanuotai sveikatos patikrai ugniagesiai be nurodytos priežasties siunčiami pasitikrinti į Kauną, medicininė patikra apmokama iš mokesčių mokėtojų pinigų. Kalbama, kad kitai neplanuotai patikrai vadas ruošiasi išsiųsti ugniagesius sveikatos tikrintis į Lenkiją, siuntimo išlaidos bus apmokėtos.

• „TikoTiks“ centre pasveikintas Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijos mokytojų kolektyvas, tapęs „Metų aplinkosauginio ugdymo įstaiga“ Alytaus regione. Padėkota, kad dalyvavo nacionaliniame projekte „Gamtos herojai 21“ ir savo mokyklos aplinkosauginius projektus garsina ne tik regiono, bet ir valstybės mastu. Labai apmaudu, kai viso regiono  bendruomenės dalyvavo, o iš Lazdijų niekas neatvyko. Mūsų kraštas žalias, aplinkosauginės temos mūsų rajone turėtų būti Nr. 1, ypač į tai reikia įtraukti jaunuosius mokytojus ir jaunuosius lazdijiečius. „TikoTiks“ organizuotas konkursas buvo puiki proga šviestis, deja, ji buvo praleista.

• Savivaldybės tinklalapyje paspaudus nuorodą „Taryba“, nepamatysime nieko naujo, visi tarybos nariai, buvę valstiečiai, kurie nesenai pasitraukė iš šios partijos, taryboje vis dar atstovauja valstiečių partijai, o ponia Česlova, skandalingai pasitraukusi iš judėjimo „Pirmyn!“ trapios daugumos link, taip pat „dirba“ taryboje po judėjimo „Pirmyn!“ frakcijos ženklu. Kas tai: savivaldybės komunikacijos apsileidimas ar Lazdijų krašto žmonių klaidinimas? 

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 53085, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: