Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

Lazdijai Dzūkijoje jau praminti kaip lep‘ų rajonas, vadovų čia nuolat trūksta. Mūsų savivaldybei trūksta ir kitų specialistų: buhalterių, inžinierių, architektų, juristų, socialinių darbuotojų, merų patarėjų. Šiuo metu aukso amžių išgyvena tik savivaldybės Komunikacijos skyrius, ten dirba 11 savivaldybės įvaizdžio formuotojų, o štai labai svarbiame Vietinio ūkio skyriuje dirba tik vienas inžinierius. Panašu, kad įvaizdis svarbiau už inžinerinius sprendimus.

• Savivaldybė bijo elektromobilių. Dar 2019 m. savivaldybė turėjo įkrovimo aikštelę, galėjo tada Sporto centras turėti ir elektrobusą sportininkams vežioti į varžybas. Bet viešos pseudoapklausos socialiniame tinkle būdu jo buvo atsisakyta, o elektrobusas sėkmingai atiduotas Druskininkams, kaip ir Veisiejų urėdija, „Katarakta“ ir daug profesionalių darbuotojų, kurie išvažiavo dirbti į kurortą. Savivaldybė giriasi tvarumu, aplinkos tausojimu ir trimis elektromobiliais, kurie galimai ilgam užims vietą savivaldybės garaže, kaip ir jaunimui įsigytas raudonas kavos automobilis.

• Greitu metu iš Lazdijų rajono savivaldybės pasitrauks dešinioji merės ranka Sonata, kuri praeitą savaitę laimėjo konkursą ir grįžta dirbti į savo gimtąjį Alytų. Panašu, kad Lazdijuose užsibaigs visi projektai. Visiems lazdijiečiams įdomu, kas užims šį politinio pasitikėjimo postą. Gal naujasis „valstiečių“ partijos pirmininkas? Gali būti taip, kad ši pozicija kai kam metams atiteks kaip aklai vištai grūdas…

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: