Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Ukrainai skirti dujų balionėliai ir vaistai atsidūrė savivaldybės sandėlyje. Gali būti, kad balionėliai bus panaudoti pagal tiesioginę jų paskirtį – nepaklusniems klientams tramdyti arba nepatenkintiems rinkėjams suvaldyti. 100 dujų balionėlių nebuvo atiduoti ukrainiečiams, nes jiems pervežti per sieną reikia leidimo. Ta pati situacija ir dėl vaistų, nes savivaldybė neturi teisės jų vežti. Vieno ašarinių dujų balionėlio kaina apie 10 eurų, vadinasi sandėlyje neribotam laikui atgulė apie 1000 eurų, pridėjus medikamentus, užkonservuota dar daugiau eurų.

• Europinių standartų baldų gamintojų neliko Lazdijų rajone. MB „Furnitecha“ norėjo savo verslą kurti Lazdijų rajone ir kūrė Dumblyje, bet dėl neaiškių priežasčių savivaldybė šią įmonę išvijo, atėmė iš verslininkų patalpas, į kurias jie buvo investavę ne vieną dešimtį tūkstančių eurų. Dabar dėl šios situacijos vyksta teisiniai procesai, kurie iš Lazdijų teismo persikėlė į Kauną. Internetiniame įmonės portale galime pamatyti, kokius reikšmingus projektus ši įmonė kuria. Šiuo metu įmonė savo patalpas atidarė Alytaus rajone, šalia Užupių gyvenvietės. O galėjo Lazdijuose būti lygiagrečiai moderni įmonė kaip, pvz., „Pietų Megramė“.

• UAB „Lazdijų paslaugos“ turės naują vadovą, nes kovo 29 dieną įvyko direktoriaus atranka, o kandidatus vertino komisija, sudaryta iš šešių asmenų. Reikšminga įmonė teiks paslaugas aplinkos tvarkymo srityje visame Lazdijų rajone. Gyventojai tikisi, kad plačiai išreklamuotai įmonei užteks darbininkų ir trimerių aplinkai tvarkyti, nes kitos technikos įstaigoje dar nėra.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: