Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Savaitgalį Lazdijuose vyko renginių maratonas. Šeštadienį nuo pat ryto miesto parke šurmuliavo automobiliai, hipodrome galima buvo pamatyti žirgus, sekmadienį paminėti Kalniškės mūšį. Renginių savaitgalį buvo tikrai neįprastai daug, bet nepasakysi, kad juos stebėjo didelis būrys žiūrovų. Ralio apdovanojimų ceremonijoje ir koncerte tikriausiai žiūrovų buvo panašiai kaip lenktynininkų, hipodrome žirgų varžytuves stebėjo tik prižiūrintis personalas. Daugiausiai dėmesio sulaukė sekmadieninis Kalniškės mūšio minėjimas. Galima daryti išvadą, kad komunikacijai pasitelkta įmonė iš Vilniaus silpnai patarinėja renginių viešinimo klausimais.

• Miesto gimtadienyje nei vienos žydinčios gėlės. Antradienį Lazdijų miestas atšventė savo 425-ąjį gimtadienį, galima sakyti, jubiliejinį. Dažniausiai mes visi švęsdami gimtadienius sulaukiame gėlių, tik ne mūsų miestas, net gimtadienio proga mūsų valdžia pamiršo papuošti miesto viešas erdves gėlėmis, o taip gražu pažiūrėti, kaip miestas žydi. Prie žydinčio miesto gimtadienio šventės prisidėjo restoranas 777 – iš gėlių buvo sudėta 425 ir pasveikintas miestas. Galbūt taip parodoma, kad mūsų miestui trūksta gėlynų?

• Nuo praeitos savaitės po trejų metų intensyvaus savivaldybės darbo buvo prieita prie klausimo, ar „esame pasiruošę aktyviai spręsti nedarbo iššūkius“. Nedarbo lygis šiuo metu savivaldybėje tikriausiai didžiausias Lietuvoje, pati savivaldybė pagal reitingą priešpaskutinė. Didžioji dalis į savivaldybę priimtų vadovų ir specialistų atvyko į Lazdijus iš kitų miestų. Lazdijuose juokaujama, kad išvaikius sau neparankius kitų neatsiranda, nes mikroklimatas savivaldybės koridoriuose labai labai prastas. Višta prieš galą irgi užgieda.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: