Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijuose besikurianti komunalinių paslaugų paketo įmonė vis dar lieka be vadovų. Kalbama, kad šią savaitę vyko antras konkursas vadovo pozicijai užimti. Vadovo, deja, bet ir vėl neatrinko, todėl jos veiklos pradžia nukeliama neribotam laikui. Galime priminti, kad įmonė turėtų užsiimti daugiabučių namų administravimu, miesto, seniūnijų aplinkos tvarkymu. Įmonei reikalingas stropus ir ūkiškas vadovas. Jei ir toliau vadovo nebus, įstaiga neveiks iki kadencijos pabaigos, ir liks tik iliuzija, kaip ir autobusų stotis, sporto centras, senelių namai Dumblyje.

• Lazdijų rajono savivaldybės taryboje, atsiradus laisvai vietai, savivaldybės tarybos nariu tampa „valstiečių“ kandidatų sąrašo pirmasis tarybos nario mandato negavęs kandidatas – Kęstutis Sakalauskas. Įdomu tai, jog Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narys, išrinktas pagal Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos iškeltų kandidatų sąrašą, dabar dirbs po kitos partijos – „Vardan Lietuvos“ vėliava.

Merė dėl viešų savo pasisakymų spaudoje (už savivaldybės pinigus) gali turėti teisinių nemalonumų. Po praėjusią savaitę spaudoje paskelbto merės komentaro apie ligoninės veiklą iš Seimo atkeliavo laiškas, kuriame merė kaltinama viešai pažeminusi ligoninės darbuotojos ir Seimo nario padėjėjos E. Adaškevičienės vardą. „Nei merė, nei jos komandos nariai su straipsnyje minėta E. Adaškevičiene nesusisiekė dėl jos vardo naudojimo spaudoje bei neprašė jokių komentarų“, – rašoma laiške iš Seimo.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: