Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:
  • Lazdijų rajono savivaldybės taryboje gali atsirasti nauja frakcija. Vis labiau sklando kalbos, kad kai kurie valdančiųjų politikai gali jungtis su Regionų partijos atstovais ir Lazdijų rajono savivaldybės taryboje suformuoti naują frakciją. Tokios frakcijos atsiradimo priežastis – juoda katė perbėgo tarp valdančiųjų lyderių. Puse lūpų kalbama, kad valdančiųjų frakcijoje „Vardan Lietuvos“ paskutiniu metu pastebima trintis.
  • Kiekvienas Lazdijų rajono namų ūkis, kuris turi veikiančias pašto dėžutes, į jas gavo mūsų valdžios užsakymu išleistą leidinį. Leidinyje gyventojams pateikiama gražiai sumaketuota informacija apie valdžios nuveiktus darbus, leidinio tiražas 7000 vnt. Šios „dovanėlės“ kaina – apie 8000 eurų, platinimas dar 3000 eurų. Tarp nuveiktų darbų, kuriuos galima įvardinti kaip „minkšti“, dėmesį patraukia 45 merės nuotraukos. Leidinyje yra 51 puslapis, o merės nuotraukų „tik“ 45. Yra kur tobulėti.
  • Pasienio fiestos“ eisenos vertinimo komisija išrinko eisenos komandas – nugalėtojas. Rajono savivaldybės merė Ausma Miškinienė prizą už originaliausią eisenos meninę idėją įteikė Lazdijų rajono savivaldybės priešgaisrinei gelbėjimo tarnybai. Socialinės globos centrui „Židinys“ atiteko prizas už geriausiai atskleistą eisenos temą. Lazdijų mokykla-darželis „Kregždutė“ gavo prizą už originaliausią prisistatymą. Paskatinamasis prizas atiteko Lazdijų meno mokyklai. Bet smalsūs dzūkeliai pasigedo prizo už skambiausią šūkį. Pats įsimintiniausias buvo skanduojamas tyliai kikenant: „Viens, du, trys, sporto centrą pastatys“.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: