Dzūkų žinios

Iš Šeštokų nuvykti iki Balstogės nekainuos nė dešimties eurų

Dalintis:
Šeštokų geležinkelio stotis.
Šeštokų geležinkelio stotis.

Šią vasarą bus atnaujinami tarptautiniai geležinkelio reisai į Lenkiją – jie bus vykdomi bendradarbiaujant su Lenkijos vežėju „Polregio“, praneša Lietuvos keleivių vežimo traukiniais bendrovė „LTG link“.

Traukiniai maršrutu Kaunas-Balstogė-Kaunas vėl kursuos nuo liepos 1 d.

Bilietų prekyba atnaujintu maršrutu prasidėjo birželio 1 d.

• Iš Balstogės traukiniai išvyks penktadieniais-šeštadieniais 14 val. 58 min., o iš Kauno – šeštadieniais-sekmadieniais 9 val. 10 min.

Lietuvoje įlipti galėsime keturiuose sustojimuose, Lazdijų r. Šeštokų (taip pat Kauno, Kazlų Rūdos ir Marijampolės).

• Išlipti Lenkijoje galėsime devyniuose sustojimuose, o kelionė, pvz., nuo Šeštokų iki Suvalkų kainuos 4,30 Eur, iki Augustavo – 5,30 Eur, o iki galutinės maršruto stoties Balstogėje – 9 Eur.

Standartinio bilieto nuo Kauno iki Balstogės kaina bus 11 Eur, kartu keliaujantiems vaikams bus taikomos nuolaidos.

Į Balstogę vykstančiame traukinyje galės vykti iki 140 keleivių, kelionės į šį Lenkijos miestą trukmė sieks 4 val. 33 min.

• Norintys traukiniais pasiekti Varšuvą tai galės padaryti Balstogėje persėsdami į kitą traukinį. Numatoma, kad kelionė nuo Kauno iki Varšuvos, įskaitant persėdimui skirtą laiką Balstogėje, truks 7 val. 54 min.

Kaip ir Lietuvoje, šiuo tarptautiniu maršrutu bus galima patogiai vežtis asmeninį rankinį bagažą ar dviračius, o turint veterinarijos gydytojo išduotą pažymą apie gyvūno sveikatą – keliauti su augintiniais.

Dviračio, gyvūno ar daugiau nei 36 kg (bet ne daugiau kaip 50 kg) sveriančio bagažo vežimas kainuos po 2 Eur.

Keliaujantiems tarptautiniu maršrutu primenama su savimi turėti asmens tapatybės dokumentus ir atspausdintus kelionės bilietus. Juos galima įsigyti internete, taip pat geležinkelio stočių kasose ir traukinyje.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: