Dzūkų žinios

Permatomas išmanusis ateities televizorius

Dalintis:

Deloitte prognozėmis, iki 2030 metų bus gaminami dar išmanesni ir didesni smart tv, kurių įstrižainė ne mažesnė nei 100 colių. O tai reiškia, kad vaizdas šiuose smart tv bus aiškesnis ir tikroviškesnis. Ateities smart tv rinks dar daugiau naudotojo duomenų ir užtikrins geriausią našumą. O kai kurios pažangių smart tv funkcijos pasiekiamos jau dabar. Tiesa, už didelius pinigus.

Tikrai esate girdėję apie permatomus televizorius, pavyzdžiui, LG juos jau pristatė įvairiose parodose. Tokių smart tv akcentas – ne tik jų skaidrumas, bet ir funkcionalumo išplėtimas. Tokius smart tv buvo siūloma naudoti kaip ekranus, pavyzdžiui, kavinėse, baruose, restoranuose. Lankytojai galėjo peržiūrėti meniu smart tv ir tuo pačiu būti atskirti nuo barmeno ar virėjo.

O LG Display siūlė tokius ekranus kaip langus, pavyzdžiui, viešajame transporte. Tokie smart tv galėtų būti naudojami kaip informacinės lentos, pavyzdžiui, traukiniuose, rodomi tvarkaraščiai, metro ar miestų žemėlapiai. O Xiaomi išleido Smart TV Mi TV Lux Transparent Edition – taip, visiškai permatomą. Tiesa, tai kainuoja daugiau nei 7000 USD.

Tikėtina, kad artimiausiu metu vis daugiau gamintojų rinkai pateiks panašius smart tv, o laikui bėgant jie taps prieinami didesniam vartotojų skaičiui.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: