Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Kai feisbuke parašai komentarą ir pasidaro gėda, tada jį ištrini ir bandai apsimesti, kad čia nieko neįvyko. Taip nutiko vienai kresnai „Kregždutės” pedagogei, kuri vaikučių tėveliams rekomendavo Lazdijų miesto parke patiems įsirengti žaidimų aikšteles vaikučiams ir davė suprasti, kad tavo vaikas – tavo problema, bei pasiūlė tėvams neverkšlenti, kad parke nėra sūpuoklių vaikams ir t. t. Labai pedagogiškas požiūris! Šiai pedagogei reikia pasakyti, kad kai ji turės savo vaikų, tai tikrai nei čiuožyklų, nei karstyklių, nei sūpuoklių parke ji nenorės įrenginėti už savo lėšas, bet lauks valdžios malonės.

• Miesto parke stovi karstyklė vaikams, kuri šiuo metu aptverta STOP juosta, nes konstrukcija kelia pavojų. Kalbama, kad viena iš karstyklės  sijų buvo išimta dar prieš penkerius metus, mat varžtelis iškrito. Padėjo tą konstrukciją sandėliuke, kuris įrengtas miesto parko scenoje, bet per penketą metų taip ir nesugebėjo niekas to varžtelio įsukti. Kalbama, kad ten dar padėtas tinklas paplūdimio tinkliniui žaisti, kurio, kaip sako dzūkai, niekas nematęs, kad jis būtų buvęs pakabintas.  

• Vietinėje Lazdijų spaudoje atsirado tokio turinio agitacija, jos data 2018 m. gruodžio 28 d. :
1. Aš nebijau ir turiu pakankamai patirties, be to, man labai nuoširdžiai rūpi Lazdijų rajono ateitis – čia gimiau, užaugau, čia gyvena mano tėvai ir daugelis mylimų žmonių;
2. Aš žinau, kaip sudaryti oraus gyvenimo ir gerai apmokamo darbo prielaidas Lazdijų rajono gyventojams;
3. Tam, kad Lazdijai išliptų iš „mirtininkių savivaldybių sąrašo”, reikia nuolatinio, pasitikėjimu grįsto vietos savivaldos ir nacionalinės valdžios, Vyriausybės bei Seimo, bendradarbiavimo, o tą savo kraštui aš galiu pažadėti.

Dzūkai svarsto, kas galėjo taip drąsiai svaidytis pažadais.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: