Dzūkų žinios

Dantų implantacija – galimybė šypsotis sveikai ir gražiai

Dalintis:

Netekus nuosavų dantų – gyvenimas nesibaigia. Taip, žinoma, norisi ne tik funkcionaliai kramtyti, tačiau taip pat ir džiaugtis gražia šypsena. Tai yra natūralu. Lygiai taip pat kaip ir natūralu ieškoti pagalbos, kadangi šiuo metu jos sulaukti odontologijos sferoje – tikrai yra įmanoma. Viena tokių opcijų yra – visi dantys ant 4 implantų. Dar kitaip vadinamas all on 4 metodas – tai, kas sugrąžina žmogui šypseną ir tuo pačiu suteikia daugiau pasitikėjimo savimi.

Dirbtiniai dantys – kaip nauji

Dantų implantai, kad ir kuris metodas bus pasirinktas, labiausiai džiugina dėl to, kad jie tarnauja taip pat funkcionaliai kaip ir tikri dantys. Žinoma, nors pirmiausia yra minimas funkcionalumas, tačiau reikia nepamiršti ir estetikos, kadangi graži šypsena suteikia kur kas  daugiau pasitikėjimo savimi.

Implantai tinkami net ir gana kietų maisto produktų kramtymui, tad nereikia  bijoti, kad riešutų arba žalios mėsos įkandimas su dirbtiniais dantimis bus sudėtingas. Tikrai ne. Svarbiausia, žinoma, Rasti gerą kliniką, kuri naudoja inovatyviausias medžiagas dantims atkurti. O tuomet bet kokio maisto produkto kramtymas tikrai nesukels Jums jokių problemų, o dantys, jeigu bus tinkamai prižiūrimi – tarnaus visą gyvenimą.

Implantų kainos

All on 4 implantų kaina prasme implantų kaina prasme dažniausiai džiugina. Pirmiausia dėl to, kad kainos krenta. Kodėl? Kadangi vis daugiau klinikų siūlo tokias paslaugas, o konkurencija sumažina kainas ir dėl to laimi pacientas.

Taip pat reikia įvertinti ir tai, kad daugelis klinikų siūlo išsimokėjimo už paslaugas galimybę. Džiugu, kad galima nuostabiais ir funkcionaliais dantimis džiaugtis šiandien, tačiau mokėti už juos – dalimis, pagal Jums labiausiai tinkamą grafiką. Reikia pasirašyti sutartį, kurioje bus visi,  patys svarbiausi niuansai, kad paskui nekiltų problemų dėl funkcionalumo ir tuo pačiu kokybės, galiausiai, išsimokėjimo terminų.

Priežiūros niuansai

Grįšime prie to, kad visi dantys ant 4 implantų yra pagalba visam gyvenimui. Ir norisi implantavimo metu yra naudojamos geros kokybės medžiagos, kurios garantuoja ilgaamžiškumą bei kokybę, tačiau siūlome nepamiršti, kad vis tiek reikia skirti šiek tiek dėmesio bei laiko, kad implantai išliktų gražūs ir tarnautų visą gyvenimą.

Pati svarbiausia taisyklė yra prižiūrėti implantus tarsi nuosavus dantis. Taigi, pirmiausia reikia geros dantų pastos, taip pat ir minkšto dantų šepetuko. O pati svarbiausia taisyklė yra skirti savo dantų priežiūrai dėmesio kasdien, o ne tik tada, kai vizualiai matyti, kad apnašos padengė dantis. Taigi, valykite burnos ertmę kasdien, bent po du kartus ir būtinai naudokite geros kokybės priemones, kurios padės pašalinti bet kokius galimus nešvarumų likučius. O jeigu dirbtinis dantis nuskilo arba buvo kažkaip kitaip deformuotas – tuomet reikia kuo skubiau ieškoti specialisto, kuris gali padėti sutvarkyti tą problemą, kuri yra, svarbiausia, visam laikui.

Kyla daug klausimų?

Natūralu, kad dantų implantacija nėra ta paslauga, kuri reikalingas dažnai, tad ir klausimai – labai įvairūs, kyla vis naujesni. O poreikis sužinoti – suprantamas. Taigi, pirmiausia reikia rasti gerą kliniką, kurioje teikiamos paslaugos Jums labiausiai tinka. Ir joje ne tik jas gauti, tačiau taip pat ir klausti, kuo daugiau ir tuo pačiu kuo įvairesnių klausimų. Esame tikri, kad atsakymai padės tinkamai apsispręsti dėl paslaugų, o tai dažniausiai yra teigiamas atsakymas, kadangi dantų susigrąžinimui – tai tikrai pati geriausia galimybė, kokia tik egzistuoja.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: