Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Vienas tarybos narys, išreikšdamas nuomonę žiniasklaidoje apie pavogtas šventes, prisišaudė nemažą saują vinių į savo mėgstamus guminius botus.  Geriau būtų nepraleidęs progos patylėti, negu pabandęs skaičių kalba išreikšti savo nuomonę po komiteto posėdžio. Dzūkai viešojoje erdvėje suskubo pasidalinti savo nuomone apie tai: „Jau tau tik tylėt apie pyktį, pavydą ar cinizmą. Juk pats prieš anuos rinkimus bėgiojai po kaimus, per trobas, savo kandidatę iškišinėjai meluodamas, apimtas pykčio ir pavydo Artūrui. Čia tavo paskutinis „mirštančios gulbės klyksmas“. Sėdėk tyliai su savo karūnuota višta. Tuoj, po trijų mėnesių, būsit nupešti!”

• FB socialiniame tinkle pasirodžius savivaldybės pranešimui apie tai, kad Lazdijų mieste, Senamiesčio gatvėje, remonto darbai pasiekė finišą, šis įrašas sulaukė nemažai gyventojų reakcijos. „Bet parašykite, kaip toje gatvėje prasilenkti susitikus dviem automobiliams, neišvažiavus iš važiuojamosios dalies“, – klausė lazdijiečiai. Tikriausiai Saugaus eismo komisijai vertėtų susirinkti ir pasvarstyti vienos krypties eismo variantą šioje gatvėje, pavyzdžiui, miesto centro kryptimi.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai. Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: